Vedete

Povestea celei mai sexy fotografii cu Elena Udrea! ”Şi-a trimis şoferul să-i aducă rochia de piele”

Elena Udrea nu a renunţat niciodată la statutul de bombă sexy, nici măcar în perioada în care a fost ministru. Din contră, atunci a atins apogeul din acest punct de vedere.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Elena Udrea a avut cea mai sexy apariţie, pe coperta unei reviste pentru ”oameni mari” chiar în perioada în care era Ministrul Turismului şi Sportului. Cel care a convins-o să apară pe copertă şi a asistat la şedinţa foto îşi aminteşte şi acum cât de ”dezgheţată” era Elena Udrea atunci.

Povestea neromanţată a apariţiei sexy pe coperta revistei Tabu a Elenei Udrea a apărut în cartea lui Dan Silviu Boerescu, ”Confesiunile unui bucătar pervers”. Fabulos este momentul în care Udrea a trimis un angajat să-i aducă de acasă ”rochia de piele” care avea decolteu adânc... la spate. Bucătărescu spune că a convins-o să pozeze cu rochia pusă invers, pentru a-i pune în valoare sânii generoşi. 

”Elena Udrea a fost cu totul altfel, foarte cooperantă. Aş zice şi foarte abilă, un bun comunicator. De pildă, când îi sugeram să ridice un pic tivul rochiei deasupra genunchilor, îmi răspundea cu voce tare: ”Nu se poate, domnule Boerescu, sunt totuşi, ministru!”, ca să audă toţi din sală, apoi se retrăgea singură într-un colţ şi realiza ajustarea propusă, după care îmi arunca un zâmbet insinuant.

Decolteul, în spate? S-o punem invers!

Cel mai tare a fost când, văzând cu obtinaţie cadre aluziv-erotice, provocatoare, a decis să trimită şoferul pentru a-i aduce acea rochie de piele. Rochia era foarte mulată, pica efectiv turnată, însă avea un mare dezavantaj – oculta violent decolteul fastuos al modelului. Iar eu, cu asta nu puteam fi de acord! Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi i-am făcut Elenei Udrea cea mai indecentă propunere de care eram în stare: ”N-o punem invers?” Rochia era cu spatele semigol şi, pusă invers, oferea decolteul multdorit.

Chiar dacă eram într-o stare de tulburare profundă, mi-am păstrat urma de discernământ cinic şi am cerut să pozăm în ambele variante., şi cu faţam şi cu spatele”, povesteşte Dan Silviu Boerescu.

Citeste si: Ce munci poate să facă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica! Deţinutele produc pungi, genţi sau cârlige, iar câştigul maxim este de 90 de euro pe lună! EXCLUSIV

Citeste si: Elena Udrea iese la atac! Ce a cerut fostul ministru prin avocatul său

Citeste si: Elena Udrea şi Alina Bica bagă mâna adânc în buzunar pentru a plăti avocaţii! Sumele sunt colosale

Autorul spune că în revistă a apărut varianta ”cuminte”, însă imaginea în care Udrea apărea cu rochia pusă invers şi cu decolteul ”la înaintare” a fost ”scăpată” pe site-ul lui, bucatarescu.ro. De aici a ieşit un scandal uriaş, Elena Udrea fiind acuzată inclusiv că îşi prelucrează pozele. Totul a făcut parte, însă, dintr-o campanie pusă la cale de Boerescu, fără ştirea ministrului. Imaginea cu Elena decoltată a apărut în toate publicaţiile importante din lume, inclusiv pe bloguri de modă celebre precum cel al lui Perez Hilton. 

 
Loading...