Povestea crucifixului de 5 metri din fata palatului lui Gigi Becali! Obiectul religios e suflat cu aur si a costat o avere! Mesajul inscriptionat pe cruce il ghideaza pe latifundiar! VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali este mandrul proprietar al uneia dintre cele mai frumoase si somptuoase vile din Bucuresti. "Palatul" latifundiarului a fost ridicat la inceputul secolului 20 si a suferit cateva modificari... inedite dupa ce a fost achizitionat de milionar.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Din vila eleganta, copie fidela a muzeului Rodin din Paris, finantatorul Stelei isi conduce afacerile care i-au adus o avere de peste 250 de milioane de euro. "Palatul" este si locul unde afaceristul prezideaza sedintele cu oficialii Stelei, dar si resedinta unde isi cazeaza oaspetii de seama.

fara descriere

In 2006, cand a achizitionat "bijuteria" arhitecturala, Gigi a fost hotarat sa-si lase amprenta asupra cladirii. Credincios cum il stim, Becali si-a dorit neaparat sa aiba pe garduri si in gradina elemente importante din Biblie, in 2007 latifundiarul din Pipera comandandu-si o cruce masiva, de cinci metri, cu statuia lui Iisus rastignit, suflata in aur.

fara descriere

Un sobor de preoti a binecuvantat obiectul religios care a costat mai bine de 30.000 de euro si care este astazi un adevarat obiectiv turistic pozat, zilnic, de zeci de curiosi.

La cererea milionarului, crucea poarta o inscriptie din "Cartea Intelepciunii lui Iisus. Fiul lui Sirah (Ecleziasticul)" in care se spune ca "In mana Domnului este stapanirea pamantului si la vremea Sa va ridica pe cel folositor la carmuire", semn ca omul de afaceri care a construit nenumarate biserici nutreste speranta ca Dumnezeu il poate alege drept unul dintre "ostasii" Sai, vrednici sa conduca dupa voia Lui.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate