Povestea cu poliţista din Piaţa Victoriei care a devenit virală! I-a sărit în ajutor unei tinere disperate: "Eram foarte speriată şi plângeam!"

Povestea cu poliţista din Piaţa Victoriei care a ajutat o tănără care fusese tâlhărită a devenit rapid virală.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne a fost postat mesajul trimis de Teodora, o tânără care a vrut să împărtăşească tuturor ce a păţit.

Teodora a fost tâlhărită ziua în amiaza-mare, iar poliţista din imagine i-a sărit imediat în ajutor. Identitatea poliţistei blonde nu a fost, însă, dezvăluită.

”Bună ziua! Astăzi am trecut prin Piaţa Victoriei şi am văzut o poliţistă dirijând circulaţia.

Acum câteva luni, în timp ce mă întorceam acasă de la muncă, un individ mi-a smuls telefonul din mână. M-am speriat atât de tare încât nu am avut nicio reacţie, mai ales că nici cei din jurul meu, care sigur au observat furtul, nu au zis nimic.  Am început să tremur de spaimă şi am căutat în jur un punct de sprijin. Am mers spre strada principală şi norocul meu a fost să o văd pe această poliţistă. Era în mijlocul intersecţiei. Nu ştiu cum am traversat spre ea, pentru că eram foarte speriată şi plângeam. Îmi aduc aminte doar că i-am spus: – Mi-a furat telefonul! În acel moment m-a tras spre trotuar şi m-a întrebat cum s-a întâmplat şi cum era îmbrăcat hoţul. Nu ştiu ce i-am zis, cert este că m-a lăsat cu un coleg de al ei, în timp ce ea s-a urcat în maşina de poliţie cu un alt coleg şi au plecat.
Nu a trecut mult timp şi s-au întors.

– Acesta este telefonul dumneavoastră? Abia atunci mi-am revenit. Telefonul meu fusese recuperat.
– Şi hoţul?
– Este încătuşat în maşină. Vă rugăm să mergem împreună la secţia de poliţie să întocmim documentele!

Cum spuneam, astăzi am văzut-o în intersecţie. Fiind în autobuz mi-a venit să strig ÎŢI MULŢUMESC!, dar m-am ferit de penibilul situaţiei, pentru că nimeni nu ştia povestea mea.

Aşa că, vreau să-i mulţumiţi în numele meu! Sigur puteţi da de ea. Este blondă şi foarte frumoasă. Şi mai spuneţi-i să zâmbească, pentru că are de ce.”
Citeşte întreaga ştire: Povestea frumoasei poliţiste care dirijează circulaţia în Piaţa Victoriei din Bucureşti!", este mesajul Teodorei.

Abonează-te pe

Citește și:

Alertă METEO: ANM anunţă vreme deosebit de rece şi ninsori în toată ţara, până duminică

A nins în România! Se circulă în condiţii de iarnă

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Rusia produce o undă de ȘOC la nivel mondial! Anunțul Moscovei înainte de investirea lui Biden

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies