Povestea cutremuratoare a lui Cosmin Gabor, concurentul care a sarit la gatul lui Brenciu la “X Factor”! “La doi ani, parintii m-au abandonat la o casa de copii, iar in adolescenta stateam in scari de bloc si nu aveam ce manca”

Cosmin Gabor, concurentul de la “X Factor” care l-a scos din sarite pe Horia Brenciu, are o poveste de viata impresionanta! A crescut la orfelinat de mic copil, la 18 ani, a fost aruncat in strada, si pentru a termina liceul, a fost nevoit sa isi faca temele in scarile blocurilor din Gherla.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBrenciu l-a respins la "X Factor"A vrut sa fie luat in seama la “X Factor”, insa traseul lui in concursul de talente a fost stopat de Brenciu! Juratul nu a tinut cont de trecutul lui Cosmin Gabor si a considerat ca nu este potrivit pentru format, cel putin in acest sezon.

fara descriereAbandonat la un orfelinat de la doi aniCosmin a avut parte numai de suferinta pana la 29 de ani. “ La varsta de doi ani, am fost abandonat de parinti intr-o casa de copii din localitatea Gherla, judetul Cluj. Peste sase ani, am ajuns intr-un alt orfelinat, iar la 18 ani, eu si alti baieti de varsta mea am fost aruncati in strada si fiecare dintre noi trebuia sa-si faca un rost in viata. Atunci, am constientizat ca fara scoala nu faci nimic, asa ca am dat la liceu. Nu mi-a iesit din prima, dar nu eram de condamnat! Cel mai greu mi-a fost sa iau examenul de capacitate ca sa intru la scoala, pentru va nu aveam unde sa invat! Am dat de vreo patru ori!!! Am trait clipe groaznice, caci nu aveam unde sa locuiesc si imi faceam temele prin scari de bloc. Ca sa ma intretin, am incercat sa imi caut de lucru. Cu greu, am gasit ceva… M-am angajat la o spalatorie auto, unde am muncit aproape trei ani. In Ajun de Craciun, spalam masinile si plangeam ca nu aveam de niciunele. Nimeni nu ma intreba care era viata mea, daca am parinti sau daca imi doresc ceva de mancare. Ingrozitor, dar asta este, nu ne nastem toti cu o stea norocoasa in frunte”, si-a inceput Cosmin povestea.

fara descriereSi-a cautat parintii si cei 13 fratiBarbatul spune ca, in ciuda faptului ca a fost abandonat, el a cautat sa isi gaseasca parintii.     " Mi-am dorit foarte mult sa o cunosc pe mama si pe tata. Am facut multe cercetari, am aflat ca am 13 frati care locuiesc in Turda, dar pe parinti nu i-am vazut niciodata.  Am aflat ca parintii mei au murit, tata la 53 ani, rapus de cancer, iar mama la 58, dupa ce a facut un infarct... M-a durut inima si sufletul ca nu i-am cunoscut, as fi dat orice sa-i privesc in ochi si sa-i intreb de ce m-au abandonat! In fine, asa a fost sa fie, dar nu m-am oprit sa imi ajut rudele. Cand m-am pus pe picioare, prin intermediul unei fundatii, m-am dus personal la fratii mei si le-am dus pachete cu alimente si dulciuri, caci nici ei nu au o situatie prea buna”, a povestit Gabor.

Dupa atatea situatii neplacute traite in viata, Cosmin Gabor nu mai are probleme cu banii, insa a ramas cu regretele.“ In perioada Sarbatorilor imi este cel mai greu! Mereu imi amintesc ca nu am avut pe nimeni langa mine, ca am trait clipe de cosmar, abandonat printre straini. Acum, slava Domnului, ma intretin singur,  fac karaoke la un local din Cluj si imi platesc chiria si cheltuielile de la bloc fara a fi restant vreodata. Viata mea s-a schimbat si sper ca muzica ma va ajuta sa ajung in locuri in care sa ma simt cu adevarat implinit”, a conchis barbatul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate