Povestea de dragoste care a ajuns în primele pagini ale presei din întreaga lume! S-au căsătorit la două săptămâni după ce s-au cunoscut la înmormântarea fiului ei!

Almeda și Gary Hardwick s-au căsătorit în 2015, la două săptămâni după ce s-au cunoscut la înmormântarea lui Robert, fiul femeii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Pe atunci, Gary avea 17 ani și tocmai se despărțise de iubita lui de 77 de ani, iar Almeda avea 71 de ani. Acum, cei doi soți au 21 și 74 de ani, iar diferența de vârstă de 53 de ani nu îi deranjează deloc.

La patru ani de la căsătorie, Almeda și Gary Hardwick sunt la fel de îndrăgostiți ca la început. Au sărbătorit recent aniversarea căsniciei lor și au publicat pe pagina lor de Instagram câteva fotografii pentru a arăta lumii cât de mult se iubesc.

„Promit să te iubesc necondiționat și să te copleșesc cu toată atenția și grija de care ai nevoie, până la ultima mea suflare”, a scris tânărul de 21 de ani în dreptul imaginilor.

Citeste si: La doar două ore după ce a născut, nu a mai rezistat tentației! A făcut sex cu iubitul ei, chiar pe patul de spital: „M-am simțit specială”

Citeste si: Alexandra Stan rupe tăcerea după ce s-a filmat goală pușcă! Imaginile XXX au ajuns pe internet: „Îmi vine instinctul ăsta de nevastă!”

Citeste si: Cristian Pomohaci a botezat doi gemeni la Paris, îmbrăcat în veşmânt de preot, deşi a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română! VIDEO

fara descriere

Cum au ajuns Almeda și Gary Hardwick să formeze un cuplu

Almeda și Gary Hardwick s-au cunsocut la înmormântarea fiului ei, Robert. „Am observat, în titmpul ceremoniei, acest bărbat cu un zâmbet încântător și mi-am spus „El este alesul”. Era de cealaltă partea a bisericii și mă tot uitam la el. Era ca o rază de lumină în acea perioadă în care îmi jeleam fiul”, a povestit Almeda.

Ulterior, cei doi îndrăgostiți s-au revăzut. Au ieșit la o întâlnire, iar ea l-a întrebat dacă este prea bătrână pentru el. „Vârsta este doar un număr”, i-a răspuns tânărul, care pe atunci abia împlinidse 17 ani. De atunci, Almeda și Gary Hardwick au fost de nedespărțit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate