Povestea din spatele numelui lui Andrei Bănuță. Incredibil cum au vrut să îl numească părinții inițial: "Mama fost suficient de cerebrală și a zis că nu ne batem joc" | EXCLUSIV

Andrei Bănuță ne-a povestit cum i-au ales părinții numele.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Andrei Bănuță este artist foarte apreciat de publicul român. Deși a intrat de puțin timp în industria muzicală, a reușit să câștige simpatia oamenilor foarte repede, fiind, în același timp, foarte carismatic.

Piesele lui au reușit să strângă sute de mii de vizualizări, iar atunci când este pe scenă face un spectacol de senzație.  

Cum petrece Andrei Bănuță de ziua onomastică?  

De Sfântul Andrei, artistul Andrei Bănuță se numără printre sărbătoriți. Acesta a stat de vorbă cu WOWbiz și a dezvăluit cum își va petrece  ziua onomastică. Răspunsul ne-a surprins plăcut, pentru că a pus cariera pe primul loc.

"Petrec cântând. Am concert la Galați, dimineață am niște filmări pentru un spot TV, după merg la concert și după concert petrec cu colegii mei de trupă în dubă și după care merg la un prieten foarte bun de-al meu, a cărei zi e și a lui și probabil că o să mai stăm acolo și o să ne strângem mai mulți. Dar da, muncim, că e momentul."

, a declarat Andrei Bănuță, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Povestea numelui lui Andrei Bănuță

Andrei Bănuță are o poveste tare interesantă despre cum i-au ales părinții săi numele.

Inițial, trebuia să îl cheme în alt fel, cum nu îți vine să crezi. Artistul ne-a povestit tot ce s-a întâmplat la nașterea lui.

"Tatăl meu voia să mă cheme Rudolf și nu glumesc. I-a zis maică-mii că trebuie să mă numească așa, că e un nume frumos și să îmi pună și Ilie, cum îl chema pe tatăl tatălui meu. Mama, deși lăuză după naștere, a fost suficient de cerebrală și a zis că nu ne batem joc de copil. Așa că îi vom pune un nume cu care să nu îi fie rușine. Rudolf e un ren. Ei se gândeau să mă strige Rudi, le plăcea lor treaba asta. Până la urmă, maică-mea, în momentul în care a fost pusă în fața situației și speriată de faptul că era să mă cheme Rudolf, a spus 'Îi punem Andrei și gata!'. Le-a plăcut lor cum sună Andrei Bănuță, ani mai târziu mi-a plăcut și mie și mai multor oameni care mă ascultă acum. Eu am tras foarte mult să nu am niciun alt nume de scenă. Să fiu tot eu, numele meu adevărat să fie și pe scenă.", a mărturisit Andrei Bănuță, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

În ce superstiții crede Andrei Bănuță?

Ca orice român, Andrei Bănuță cunoaște și crede în tradițiile noastre, ca români, însă nu e genul care să le și pună în practică. Artistul ne-a mărturisit că singura superstiție pe care o are la suflet este cea în care se pune grâul la încolțit, lucru pe care îl făcea regretata sa mamă.

"Cred că sunt niște tradiții frumoase, pe care le știu de când eram mic, dar nu le fac, pentru că drept dovadă, mâine nu sunt acasă de dimineață până seara, când să am eu timp, în loc să stau să îmi pregătesc bagajul pentru plecare, să îmi fac vocalizele, să dau cu usturoi pe la ușă. Nu am timp cum ar veni. Cu grâul știu de când eram mic, punea maică-mea. Îmi aduc aminte de tradiția asta, doar că nu o țin eu. Îmi păstrez tradițiile, pentru perioada imediat următoare, după Crăciun. Eu cred că nu trebuie să dăm cu nimic pe la uși. Cred că ne apără Dumnezeu suficient, încât să nu fie nevoie să ne ferim de chestii rele.", a mai spus Andrei Bănuță, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nici nu a ajuns bine acasă, că Vlăduța a avut parte de o surpriză de proporții. Unde a dus-o Adi Rus pe artistă: „Iată-ne...”

Tatăl Marei Bănică i-a transmis un semn fiicei sale dincolo de moarte! Cum i-a dat de înțeles că el și Nelu Ploieșteanu s-au întâlnit pe lumea cealaltă: „N-am făcut legătura în...

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial, cu puțin timp înainte ca artista să nască. Primele declarații, după ce au semnat actele: „Eu și Traian suntem foarte buni...

Cum se simte Mariana Ionescu Căpitănescu după accidentările de la schi! Artista ne-a dezvăluit prin ce a trecut în Bulgaria | EXCLUSIV

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Sănătatea lui Putin, secret de stat. Rușii sunt disperați: „Prezintă destul de multe simptome”

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial, cu puțin timp înainte ca artista să nască. Primele declarații, după ce au semnat actele: „Eu și Traian suntem foarte buni...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies