Povestea doamnei Geta, polițista care a fost ținta glumelor pe net, după ce o poză cu ea a devenit virală. Cum răspunde MAI: ”Vă asigur că...”

Povestea doamnei Geta, polițista de la Brigada Rutieră care a fost ținta glumelor răutăcioase pe internet.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Pe internet circulă o imagine cu o polițistă care se afla într-o misiune, în traficul din România. Polițistă la Brigada Rutieră, doamna Geta și-a îndeplinit sarcinile, iar joi a mers în biroul comandantului, după ce a o fotografie cu ea a devenit virală pe internet.

Ea se afla pe un bulevard din Capitală. Majoritatea comentariilor negative se leagă de modul în care arată doamna Geta, susținând că ar fi supraponderală.

„Poliţia Română îşi face publicitate pe pagina lor cu fotomodele... Dar în trafic te opreşte asta. Cum reacţionezi?“, a fost mesajul de pe rețelele de socializare care a creat o întreagă controversă.

Citeste si: Ce frumoasă s-a făcut fiica actorului Ovidiu Cuncea! Sara este studentă la actorie

Citeste si: Mihai Constantinescu s-a zbătut într-o sărăcie lucie: “Numai eu ştiu din ce trăiesc”

fara descriere

Citeste si: Laura Andreșan și Grasu XXL au aflat sexul bebelușului!

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne s-a scris, după ce a apărut o fotografie cu doamna Geta în stradă, despre ce s-a întâmplat la o zi distanță.

„Joi dimineaţa, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere şi a mers direct spre biroul comandantului.
Avea lacrimi în ochi şi mergea precipitat.
În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse aşa! Cu toţii erau obişnuiţi să o vadă mereu zâmbitoare şi mai ales să audă “Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva?”. Acum se îndrepta spre biroul comandantului.
- Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliţiei rutiere. E numai greşeala mea! Să ştiţi că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiţi supărat pe mine!
- Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproşeze. Şi vă mai asigur de ceva, noi vă iubim şi vă preţuim enorm! Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeţi. Noi chiar vă iubim! În acea zi, doamna Geta nu a ieşit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în aşa fel încât să nu fie văzută de nimeni.
A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.
- Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeţi în curte. Vă aşteaptă cineva! Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aştepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.
- Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteţi să ne salutaţi ca şi până acum! - Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoţionată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire....
- De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!
Doamna Geta este poliţista care săptămâna aceasta a devenit virală în mediul online, în special pentru constituţia sa fizică. Au fost mulţi care au denigrat-o şi au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie şi-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul şi i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.
Şi mai e ceva de menţionat, deşi ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeaşi pasiune şi cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă.
Pentru noi, doamna Geta este o lecţie.
Pentru voi ce e?“, este mesajul scris.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate