Povestea dramatică de viață a lui Robert, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei: „De Crăciun toți erau fericiți, primeau cadouri, eu...”

Robert Ionescu, cel mai nou concuernt de la Puterea Dragostei, ascunde o poveste de viață impresionantă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Robert Ionescu este cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. Puțini știu că el a apărut într-un video pe YouTube în care și-a spus povestea de viață.

„Am crescut cu un tată alcooli. Am crezut că e normal. Tata venea seară de seară beat acasă și se certa mereu cu mama. Eu auzeam, er anumai scandal. Mă simțeam diferit, toțși prietenii mei aveau familii, erau ok, numai eu nu mă simțeam ok cu familia, eram supărat deprimat.

fara descriere

La un moment dat mama a ales să divorțeze. E puțin greu să vorbesc despre asta pentru că nu am vorbit niciodată. nu am spus la nimeni. Am ținut pentru mine toate probemele, le-am ascuns de ceilalți pentru că râdeau de mine. Acum m-am maturizat, cred că eram prea imatur, copil, aveam 10 ani”, a povestit Robert Ionescu de la Puterea Dragostei. 

fara descriere

„Nu mă simțeam ok, eram diferit”

„După ce s-au despărțit, am rămas cu mama și ne-am mutat la bunica., Stăteam într-o garsonieră eu, mama și bunica. Dormeam pe un pat pliant, ca la spital. Mama și bunica dormeau în pat și eu pe patul plaint. Vă dați seama cum mă simțeam față de ceilalți de la bloc. De Crăciun toți erau fericiți, primeau cadouri, eu... Era greu pentru noi... Cu toate că mama și bunica mă iubeau, nu mă simțeam eu ok că eram diferit. De Crăciun îi vedeam pe ceilalți cu familia, ieșeau și se plimbau, erau fericiți și râdeau de mine că s-au despărțit ai mei, dădeau vina pe mama.

Tata și-a făcut o altă familie. Nu mai am nicio treabă cu el, nu vorbim. Tot cu mama și cu bunica stau, doar că am evoluat, ne-am mutat în altă parte, acum am și eu camera mea. Sunt mai fericit acum”, a povestit Robert Ionescu, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate