Povestea dramatică de viață a lui Robert, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei: „De Crăciun toți erau fericiți, primeau cadouri, eu...”

Robert Ionescu, cel mai nou concuernt de la Puterea Dragostei, ascunde o poveste de viață impresionantă.

Autor: M.B.

In articol:

Robert Ionescu este cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. Puțini știu că el a apărut într-un video pe YouTube în care și-a spus povestea de viață.

„Am crescut cu un tată alcooli. Am crezut că e normal. Tata venea seară de seară beat acasă și se certa mereu cu mama.

Eu auzeam, er anumai scandal. Mă simțeam diferit, toțși prietenii mei aveau familii, erau ok, numai eu nu mă simțeam ok cu familia, eram supărat deprimat.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

La un moment dat mama a ales să divorțeze. E puțin greu să vorbesc despre asta pentru că nu am vorbit niciodată. nu am spus la nimeni. Am ținut pentru mine toate probemele, le-am ascuns de ceilalți pentru că râdeau de mine. Acum m-am maturizat, cred că eram prea imatur, copil, aveam 10 ani”, a povestit Robert Ionescu de la Puterea Dragostei. 

„Nu mă simțeam ok, eram diferit”

„După ce s-au despărțit, am rămas cu mama și ne-am mutat la bunica., Stăteam într-o garsonieră eu, mama și bunica. Dormeam pe un pat pliant, ca la spital. Mama și bunica dormeau în pat și eu pe patul plaint. Vă dați seama cum mă simțeam față de ceilalți de la bloc. De Crăciun toți erau fericiți, primeau cadouri, eu...

Era greu pentru noi... Cu toate că mama și bunica mă iubeau, nu mă simțeam eu ok că eram diferit. De Crăciun îi vedeam pe ceilalți cu familia, ieșeau și se plimbau, erau fericiți și râdeau de mine că s-au despărțit ai mei, dădeau vina pe mama.

Tata și-a făcut o altă familie. Nu mai am nicio treabă cu el, nu vorbim. Tot cu mama și cu bunica stau, doar că am evoluat, ne-am mutat în altă parte, acum am și eu camera mea.

Sunt mai fericit acum”, a povestit Robert Ionescu, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Altar de lumânări și flori la liceul Ștefaniei, eleva de 15 ani din Mangalia care s-a sinucis. Diriginta fetei, cuprinsă de remușcări. Ce pățise fata, ieri, la școală

Prezentare de modă organizată în memoria lui Răzvan Ciobanu. Cum și-l amintesc vedetele pe designer

Gabriela Firea, postare halucinantă pe internet, după ce mai multe asociații au donat bani pentru ridicarea primului spital oncologic pentru copii

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies