Povestea emoționantă a lui Radu, un tânăr fără buletin! Duce o viață amară, însă are o singură alinare: câinele lui, Lupu

Radu este un tânăr a cărui soartă a fost extrem de grea încă de la naștere. Tânărul nu a avut niciodată acte și în aceeași situație este și sora lui. Singur pe lume, tot ce și-ar dori de la viață ar fi un trai mai bun pentru surioara lui pentru câinele lui, Lupu.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Într-o vreme în care cei mai mulți dintre oameni se focusează pe metodele de prevenție împotriva coronavirusului și se gândesc cum să facă să iasă cât mai puțin din casă, există oameni care trăiesc pe străzi.

Este și cazul lui Radu, un tânăr pentru are cea mai mare alinare a lui estre cățelul lui, Lupu.

Citeste si: Un bebeluș s-a născut cu steriletul mamei sale în mână. Metoda contraceptivă a eșuat, evident, iar cel mic a venit pe lume cu dispozitivul în mână

Povestea de viață emoționantă a lui Radu. Tânărul nu are certificat de naștere

Povestea lui a fost scrisă de o internaută pe rețelele de socializare și ți se face pielea de găină. Radu are o poveste de viață foarte emoționantă, dar deși are parte de un trai foarte greu nu vrea să stea la mila oamenilor. Tânărul și-ar dori să muncească și veți spune: „Și? Ce e greu să-ți găsești un loc de muncă?”. Însă cea mai mare problemă a lui Radu este că nu are un buletin, deci nu poate merge nicăieri să se angajeze cu acte în regulă.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Încă un român dispărut în străinătate! Virgil Emanuel Badea a plecat spre Austria pentru un nou loc de muncă, însă nimeni nu mai știe nimic de el

„Radu are o soră mai mică pe care el o îngrijește și ne-a explicat cu inima îndoită că mama lor nu își dă interesul, deci probabil nici ea nu are acte, nici ea nu există, deși trăiește. Tot ce își dorește băiatul cu chip de înger e să muncească, ne-a mărturisit că ar face orice, doar ca să le asigure un trai mai bun surorii lui și lui Lupu, iar vorbele sale ne-au fost confirmate de o angajata de la Mc Buzești, care a venit să verifice dacă mâncase.

Radu ajută zilnic personalul cu orice ține de zona exterioară- dă cu mătura în parcare, curăță terasa, debarasează etc.

Ne-a zis că acolo îl găsim mereu, sau pe Buzești 41, iar eu știu clar că o să mă întorc și știți de ce? L-am întrebat de ce are nevoie, dacă are haine groase, dacă se descurcă, dacă are pături, iar Radu, fără să se gândească, mi-a spus atât (și vorbele lui o să-mi rămână impregnate în suflet toată viața): “Nu, eu nimic. Doar mâncare pentru Lupu, bobițe dacă se poate.” Deși el nu există în acte, Radu vrea să îi ofere câinelui lui tot ceea ce el poate nu a avut vreodată: căldură și mâncare!”, a scris tânăra pe rețelele de socializare.

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, scandal uriaș după moartea soțului ei: ”A fost trecut la COVID, deși nu avea nici un simptom! Nu pot să-l îngrop creștinește!”

Impresionantă de povestea lui de viață, tânăra a lansat și un apel către toți cei care ar vrea să îi ofere un mic ajutor lui Radu. Fie că este vorba de mâncare, haine sau mâncare pentru cățel, Radu ar fi foarte bucuros să vadă că mai există oameni în lumea aceasta cărora le pasă cu adevărat și de alți oameni.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea emoționantă a unei fetițe care își îngrijește singură cei nouă frați i-a impresionat pe oamenii cu inimă mare. Corina se sacrifică zilnic pentru familia ei: „Prima dată...

VIDEO La 93 de ani a zburat legată de aripa unui avion. De ce a făcut bătrânica Betty Bromage acest lucru: „Puțin instabilă, dar odată ce ești prins, este în regulă!”

Ce este "Blonde", filmul biografic mult așteptat al toamnei. Trailer, protagonista și data de lansare

Vor apărea schimbări în viața a 4 zodii în această lună

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

De unde vine denumirea de „taxi”. Povestea pe care călătorii trebuie să o știe

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies