Vedete

Povestea fabuloasa a cantaretei de muzica populara care a murit dupa ce a tusit o luna. Cristina Fulgusin Mateias si-a dat ultima suflare la spital! Fiica ei face declaratii cutremuratoare! Exclusiv!

Cristina Fulgusin Mateias a murit luni noapte, la spital, dupa ce tusit o luna! Cantareata de muzica populara are o poveste fabuloasa! Fiica ei, Nicoleta, ne-a povestit, indurerata, cat s-a rugat de mama ei sa mearga la medic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Povestea fabuloasa a cantaretei de muzica populara care a murit dupa ce a tusit o luna. Cristina Fulgusin Mateias si-a dat ultima suflare la spital! Fiica ei face declaratii cutremuratoare! Exclusiv!

icon photo

Cristina Fulgusin Mateias, cantareata de muzica populara si realizator de emisiuni la Radio Accent, a murit luni, in jurul orei 00.00, la spital. WOWbiz.ro a aflat povestea fabuloasa a artistei, chiar de la fiica ei, Nicoleta, tanara care nu poate sa-si revina din soc.

Cristina Fulgusin Mateias s-a stins din viata la doar 51 de ani, lasand un gol imens si o durere de nedescris in inimile celor din familie, dar si ale colegilor de breasla sau fanilor. Povestea ei e fabuloasa! Regretata artista a fost dusa la spital in ultimul moment, si atunci aproape fara voia ei. Fiica ei, Nicoleta, ne-a marturisit ca si-a implorat mama sa mearga medic pentru ca nu mai scapa de tuse. Femeia nu s-a dus… si a ajuns intr-un moment al bolii in care medicii n-au mai putut sa o salveze, desi si-au dat tot interesul.

“Mama tusea de vreo luna. Ea statea la Tg Carbunesti, de cativa ani, eu stau la Valcea. Acum o saptamana a fost la mine si tusea rau, am rugat-o insistent, am implorat-o sa mearga la medic. Mi-a spus ca se va duce imediat ce ajunge acasa. A amanat, n-a mers. Sambata s-a dus la spital pentru ca ii era rau, medicul i-a facut niste injectii si i-a spus sa ramana internata pentru ca starea ei nu este deloc buna, se deteriorase. N-a vrut. S-a dus la serviciu. Duminica n-a putut sa mearga la serviciu ca i-a fost foarte rau si matusa mea, care locuieste si ea acolo, la Carbunesti, a chemat salvarea acasa. Nici atunci mama n-ar fi vrut sa mearga la spital", spune Nicoleta, fiica artistei. 

Intra pe stirilekanald.ro ca sa afli povestea fabuloasa a Cristina Fulgusin Mateias!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune