Povestea fabuloasa a unei fetite care a fost abandonata pe strada pentru ca s-a nascut fara picioare! Dupa ani de zile a ramas socata sa afle cine e sora ei

Un copil este de obicei o bucurie pentru o familie, dar parintii lui Jennifer au decis sa o lase in strada inca de cand era un bebelus si acest lucru s-a intamplat pentru simplul fapt ca nu avea picioare.

Distribuie pe:

fara descriere


Dupa ce a fost adoptata Jennifer a devenit o persoana minunata. Noua ei familie a crescut-o dupa o singura regula: sa nu spuna niciodata nu pot. Chiar daca nu are picioare, Jenny are o ambitie de fier si inca de mica si-a dorit sa ajunga precum celebra gimnasta Dominique Moceanu.

Parintii au lasat-o sa isi urmeze visul. Chiar daca toata lumea ii spunea ca nu are nicio sansa sa devina o gimnasta de renume, antrenamentele ei au inceput alaturi de tatal adoptiv, iar mai apoi, treptat a ajuns sa faca gimnastica de performanta si sa devina campioana.

Nu doar gimnastica a fost pasiunea ei: joaca baschet extrem de bine in ciuda limitelor ei fizice. Pantii au fost tot timpul alaturi de ea si au indrumat-o sa faca tot ceea ce isi doreste, dar pe masura ce a crescut si-a dorit sa stie cine sunt parintii ei. Frumoasa Jennifer a ramas socata cand a aflat ca cea pe care o admira inca de pe vremea cand era copil, pe Dominique, este chiar sora ei. Nu a mai stat pe ganduri, i-a scris o scrisoare si asa au ajuns as se cunoasca.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate