Povestea fotografiei virale care a sensibilizat tot internetul. Bunicuța din Bucovina care ține în mână o pisică a strâns sute de aprecieri

Fotografia virală care a sensibilizat tot internetul a fost postată aseară pe Facebook de o tânără din Suceava.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Fotografia virală este făcută în frumoasa Bucovină și în doar câteva ore de la publicare a stârnit sute de aprecieri și de distribuiri pe Facebook.

Citeste si: Gemenele folclorului maramureșean își schimbă stilul muzical! Suzana și Daciana Vlad cântă muzică machedonească

Citeste si: Scandal între Delia și BUG Mafia! Mărturia artistei i-a uluit pe fani: „Nu mă mai lasă să cânt nimic!”

Citeste si: Un șofer a fost filmat pe autostradă cum gonește pe contrasens! Cine este șoferul inconștient

Fotografia virală care a sensibilizat tot internetul. Bunicuța din Bucovina care ține în mână o pisică a strâns sute de aprecieri

Mandici Georgeta este tânăra din Suceava, Vicovu de Sus, care a imortalizat momentul în care bătrâna se uită peste gardul casei și ține un pisic în mână.

Bătrâna este o vecină de-a părinților Georgetei și toată lumea din sat îi spune „bunica”. 

„Simplitate si bucurie prin lucruri simple!” este mesajul postat de tânăra din Suceava.

fara descriere

Chipul blând al femeii și fața expresivă a pisicii i-a impresionat pe internauți și în scurt timp fotografia a apărut pe profilul mai multor conturi de Facebook și Instagram. 

 

„Ador poza asta, am salvat-o deja pe telefon!❤️”, este comentariul unei internaute.  

Unii dintre cei care au văzut fotografia s-au sensibilizat atât de mult încât și-au amintit de bunicile care au rămas singure și își alină dorul de cei dragi cu prezența unui animal de companie. 

„Dragele noastre bunice din satele unde am copilarit raman la un moment dat cu alinarea pisicutei!”, „Dragele bunicuțe, copii au plecat şi au rămas numai cu pisica, aşteptând copii să mai vină acasă.”, au mai scris utilizatorii rețelelor sociale. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate