Povestea impresionantă a tatălui cu 150 de copii! Cum a reușit să ajungă la acest număr impresionant: "Mi-am propus să fac 10 copii pe an..."

Bărbatul care are 150 de copii și este cunoscut de o lume întreagă!

Joe Donor, tatăl cu 150 de copii
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a reușit să uimească o lume întreagă, după ce a devenit tatăl a 150 de copii. Cum a reușit individul să ajungă la acest număr impresionant de bebeluși aduși pe lume!?

Povestea impresionantă a tatălui cu 150 de copii 

Povestea impresionantă a tatălui cu 150 de copii! Joe Donor, originar din America, a reușit să aibă până la această vârstă un număr impresionant de copii. În vârstă de 49 de ani, individul își oferă serviciile acelor femei care își doresc să devină mame. Se pare că Joe are nici mai mult, nici mai puțin de 150 de copii în întreagă lume, iar în timpul pandemiei, acesta a mai făcut șase. 

Citeste si: Ea este mama cu cei mai mulți copii din România! Georgiana are 42 de ani și a avut 20 de nașteri până la această vârstă

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

În plus, americanul mai recunoaște faptul că este extrem de mândru de faptul că reușește să aducă un zâmbet pe chipul femeilor care își doresc din tot sufletul un copil. De asemenea, Joe declară că și-a propus să ajungă să facă câte 10 copii pe an. 

Joe Donor, tatăl cu 150 de copii
Joe Donor, tatăl cu 150 de copii

„Am început să-mi donez materialul genetic în 2008 și mi-am propus să fac 10 copii pe an.

Noul coronavirus nu m-a oprit din misiunea mea. Sunt mai ocupat ca niciodată. Îmi doresc să donez până la sfârșitul vieții. Urmează să mă întâlnesc cu cinci femei săptămâna viitoare şi în urma întâlnirii voi afla dacă anul viitor numărul copiilor mei creşte sau nu.”, a explicat americanul.

Totuși, se pare că acesta nu acceptă bani pentru serviciile lui, dar tot timpul primește cadouri și gânduri bune din partea oamenilor pe care îi ajută.

De asemenea, pe pagina sa de Facebook, tot mai multe persoane îi comentează și îl recomandă pe Joe Donor pentru serviciile sale. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O mamă eroină și-a ferit fetița de grindină cu propriul trup! Când a ajuns la spital și și-a dat hainele jos, medicii s-au îngrozit

Crimă teribilă descoperită de un tată, fiica sa şi iubitul ei au fost găsiţi morţi în casă. Ce au descoperit poliţiștii!

Ea este cea mai tânără mamă din lume! Tânara din Peru a adus pe lume un băiețel la vârsta de 5 ani!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies