Povestea impresionantă a unui medic de succes care a fost abandonat pe calea ferată și a trăit în orfelinat

Valentin Perduş este un medic rezident de 38 de ani care și-a transformat obstacolul de naștere în vis.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Valentin Perduş povestește că a fost abandonat la naștere pe calea ferată de propria sa mamă. La vârsta de șapte ani a ajuns la orfelinat și a cunoscut de mic umilința.

„Nu ştiu cum e să îţi abandonezi puiul de om pe o cale ferată. Aşa începe povestea mea, aici. Mama, lăsându-mă aici, pe calea ferată. Nu-mi explic nici la această oră, la vârsta de 38 de ani, gestul mamei, fiind şi ultimul născut. Nu o să o judec, dar nici nu o să-i caut, întrucât nu vreau să îmi amintesc lucrurile grele. Aici m-au lăsat şi aici începe lupta pentru a supravieţui.”, povestește Valentin Perduş, potrivit Observator.tv. 

Citeste si: Alina Eremia lansează clipul piesei „Aripi de Vis”: „De cele mai multe ori, vrem să dăm timpul înapoi când e prea târziu!”

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit în plâns în culisele emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Ce a sensibilizat-o pe concurentă

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, zile de coșmar! Iubita lui cea sexy a ajuns, de urgență, la spital și a fost operată

Povestea impresionantă a unui medic de succes care a fost abandonat pe calea ferată și a trăit în orfelinat

Cu toate că a avut neșansa la naștere, Valentin a continuat pe drumul lui și crede foarte mult că totul i se datorează lui Dumnezeu care l-a ocrotit. Nimeni nu a știut că urma să plece la facultate în Cluj. Valentin spune că și-a luat rucsacul în spate și a urmat drumul spre succes, muncind zi și noapte, iar la un moment dat a avut chiar două locuri de muncă. 

fara descriere

„Dumnezeu m-a ţinut în braţe şi m-a ocrotit. Sigur are un obiectiv cu mine. De aceea a trebuit să trec prin aceste momente ale groazei. A fost anevoioasă, nu aveam resursele materiale şi financiare, dar asta nu m-a oprit să îmi urmez visul. Făceam naveta la Cluj şi lucram că ospătar. Luam ce rămânea de acolo şi mâncam. În sufletul meu era o luptă. Nu se poate. Nu se poate să rămân doar aici. Vreau la Medicină”, mai spune Valentin Perduş. 

fara descriere

În prezent, medicul rezident învață din greu limba germania pentru a pleca în Germania să își îndeplinească marele vis. Valentin spune că i s-a dat mult prea puțin în Romănia și aspiră la mai mult.

„Trebuie să ai un spaţiu unde să locuieşti, trebuie să ai financiar să poţi să te întreţii şi să îţi iei anumite cărţi, tratate.”, a mai adăugat medicul rezident. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate