Povestea impresionantă de viață a concurentului de la Chefi la cuțite! La 18 ani avea deja un milion de dolari și a fost arestat de FBI

Bogdan Boceanu, participant la emisiunea culinară, are o poveste de viață impresionantă.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Povestea impresionată a lui Bogdan Boceanu
Bogdan Boceanu


In articol:

Bogdan Boceanu a participat la emisiunea Chefi la cuțite, iar povestea de viață a lui este una impresionantă. IT-istul a reușit să facă primul milion de dolari la vârsta de 18 ani, a fost urmărit de FBI și a făcut închisoare în Statele Unite ale Americii. 

Povestea impresionată a lui Bogdan Boceanu

Deși a mers la emisiunea culinară pentru a impresiona jurații cu preparatul lui, Bogdan Boceanu a povestit și despre viața sa, demnă de filmele Oscar. El este IT-ist și a reușit ca la doar 18 ani să facă un milion de dolari, în urma unei escrocherii cu cărți de credit. Și-a descoperit pasiunea atunci când avea vârsta de 15 ani, iar acest lucru avea să îi aducă foarte multe venituri de-a lungul timpului. 

Citeste si: COVID-19. E cea mai proastă veste despre vaccin! Vine de la șeful savanților de la Moderna - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Bogdan, alături de prietenii lui, au creat un program prin intermediul căruia făceau cărți de credit false, iar mai apoi au pus la cale o schemă complicată de fishing, prin intermediul căreia au câștigat milioane de dolari, zeci de miliardari din Connecticut căzându-le victimă.

Povestea impresionată a lui Bogdan Boceanu
Bogdan Boceanu

Atunci când era în anul al doilea de facultate, bărbatul a furat informații de pe cardurile bancare, care valorau între 150 și 1.500 de euro. Frauda bancară l-a costat destul de scump pe tânăr. După aproximativ 9 ani, Bogdan Boceanu a fost prins de FBI și arestat pentru frauda cu cărți de credit. Dar cu toate acestea, el a reușit să facă deja primul milion de dolari furând informații de pe carduri bancare, la doar 18 ani.

În noiembrie 2011, concurentul de la Chefi la Cuțite a fost judecat în Statele Unite și condamnat la 1 ani și jumătate de închisoare, într-un penitenciar de maximă siguranță. Deși nu a reușit să impresioneze cu mâncarea pregătită, a luat doar două cuțite, povestea de viață a fost foarte apreciată de cei trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

OMS cutremură Europa! Ce va fi după Crăciun? E cumplit

Răsturnare de situație! Pepe a făcut-o de râs în public pe Raluca Pastramă! Aceasta și-a retras imediat plângerea! Dezvăluri incredibile

Sergio de la Puterea dragostei, acuzat de răpire. O tânără de 25 de ani și cei trei copii ai săi au dispărut fără urmă: „Pe filmare se vede cum o ia...”

Petrecere a bobocilor cu 250 de adolescenți în Parcul Herăstrău! Tinerii se distrau pe muzica lui Jador, până la apariția polițiștilor!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies