Povestea impresionanta de viata a concurentului in scaun cu rotile de la "Vocea Romaniei"! "A trebuit sa imi rup spatele ca sa stiu care e drumul meu"

Florin Mandru a fost protagonistul unui moment emotionant la Vocea Romaniei. Concurentul de la Vocea Romaniei care a ales-o pe Loredana sa ii fie antrenor a marturisit ca dintotdeauna a iubit muzica, insa abia dupa ce a ramas paralizat a inceput sa isi dea seama ce trebuie cu adevarat sa faca.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereIn liceu a fost basist si tobosar. „Simţeam ritmul, îmi curgea muzica prin vene”, a declarat barbatul in varsta de 37 de ani pentru Adevarul.

Ulterior, s-a implicat in tot felul de proiecte muzicale. „Am început cu „Long Run”, apoi s-a transformat în „Orion”, iar în final se numeşte „Rotillos”. “Este trupa cu care am participat la numeroase festivaluri, am susţinut sute de concerte în cluburi din ţară. Mai cântăm şi la nunţi – chiar botezuri şi alte cumetrii” spune zâmbind Florin. Muzica pentru Florin reprezintă acel loc în care se simte unic, în care se regăseşte şi în care se simte bine. Compune, scrie şi cântă: „Spre exemplu m-am trezit într-o dimineaţă cu o idee. Am luat chitara în braţe şi am început să pun pe acorduri acea idee. Ce-a ieşit... se numeşte „Picture”. Aşa mi-a venit mie să-i spun, aşa am simţit eu (...) Atunci când cânt mă încearcă un sentiment tare plăcut, ca să-ţi faci o idee e ca în versul acela: 'I am the one and only'. Mă simt bine, mă regăsesc şi mă bucur că pot transmite şi celor care mă ascultă acelaşi sentiment”, a spus el.


Accidentul care l-a lasat in scaun cu rotile a avut loc in clasa a XI-a. „Ne pregăteam să mergem într-o excursie pe Ceahlău (n.r. Vârful Ceahlău) şi ne-am hotărât cu câţiva colegi să facem un ultim antrenament de alpinism pentru a fi apţi pe munte. S-a desprins siguranţa şi am căzut vreo 12 – 15 metri în gol. Mi-am fracturat coloana. A trebuit sa imi rup spatele ca sa stiu care e drumul meu", a povestit el.

Florin Mandru este casatorit, iar sotia ii este cel mai bun prieten. „Pentru mine Monica, soţia şi cea mai bună prietenă a mea, este totul. Este viaţa şi sufletul meu. E cel mai obiectiv critic al meu. Îmi zice mereu când gafez sau când o iau pe arătură", a precizat concurentul. Ea a fost cea care a insistat sa se inscrie la Vocea Romaniei. „Au trecut preselecţiile de la Cluj şi i-am spus atunci că trebuie să ajungă la cele de la Braşov. Se apropia data, dar el tot nehotărât era. Îmi spunea că nu e pregătit, că dacă sunt alţii mai buni. Nu l-am mai ascultat, l-am băgat în maşină, mai mult cu forţa şi am pornit spre Braşov.”, a spus Monica Mandru.

„Loredana este un super antrenor. Aşa am pornit de acasă, setat să o aleg pe ea, să fac parte din echipa ei. Nu cred că puteam alege mai bine", a explicat Florin de ce a optat pentru singura femeie din juriu.

Florin Mandru nu vrea ca oamenii sa il compatimeasca. „Florin Mândru nu este caz social. Florin Mândru este un om ca oricare altul, dar care are o pasiune nemărginită pentru muzică. Florin Mândru cântă din interior şi o face cu plăcere”, a punctat el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate