Povestea incredibilă a pisicii-polițist! Se întâmplă chiar în România! Cum a ajuns "Colonelu'" să stea zilnic în biroul polițiștilor: "Un accident grav de circulație produs într-o seară în cartierul Drumul Taberei din Capitală..."

O pisică a ajuns să fie adoptată de către polițiștii unei secții din Capitală. În fiecare zi se află într-un birou alături de colegii ei și are și scaunul său.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Pisica a fost numită "Colonelu'", iar polițiștii din biroul respectiv consideră că este ca un talisman, purtându-le noroc în intervenții.

"Deși nu are grade, toți polițiștii de la rutieră îl strigă ”Colonelu`”.
Povestea lui începe în urmă cu 8 ani…
Un accident grav de circulație produs într-o seară în cartierul Drumul Taberei din Capitală. Polițiștii de la Brigada Rutieră făceau cercetarea la fața locului, totul era împrejmuit cu banda galbenă pe care scrie “Poliția! Nu treceți!”.
Un ghem de blană a intrat în perimetrul unde polițiștii făceau măsurătorile. Aceștia știau că dacă îl vor alunga, se va speria și va ajunge sub roțile mașinilor. Așa că… l-au adăpostit în mașina lor! Și, ulterior, l-au adoptat.
Din ziua aceea, sediul Brigăzii Rutiere a devenit casa lui. Tot colectivul îl prețuiește, e cel care-i întâmpină în fiecare dimineață la muncă și are chiar și scaunul său, pe care nu se așază nimeni!
De aceea i se spune Colonelu`. 
Colegii ne-au spus că, pentru ei, Colonelu` e talismanul norocos, pentru că, de 8 ani de zile, niciun șofer care a produs vreun accident rutier mortal în București și a fugit de la fața locului nu a rămas neprins.
Deci, aveți mare grijă! Colonelu` e mereu pe tură!", este textul poveștii pisicii-polițist, care a fost publicată pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si: Nea Dumitru, bătrânul care impresionează întreaga țară! Donează din puținul lui de două ori pe lună haine, jucării și scutece pentru copiii nevoiași!

Citeste si: Nea Nae s-a trezit la 6 dimineața, ca în fiecare zi din ultimii 28 de ani. Ceva se schimbase fundamental însă în viața lui. Când l-a întrebat soția de ce s-a sculat atât de devreme, răspunsul lui a fost uluitor!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: