Povestea incredibila a unuia din cei mai mari artisti romani! In tinerete a fost declarat mort si autoritatile i-au scos si certificat de deces

Este unul dintre cei mai iubiti artisti ai Romaniei, intotdeauna reusind sa umple salile de spectacole la concertele sale.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereArtistul Tudor Gheorghe are o poveste de viata fabuloasaPutina lume stie insa ca, in tinerete, Tudor Gheorghe a fost declarat mort si i s-a facut chiar si certificat de deces. Tatal sau, aflat in inchisoare, a primit actul doveditor al mortii. “Pe tata l-au pus sa semneze certificatul meu de deces, perfect intocmit de Procuratura: In urma unui accident rutier, minorul Tudor Ilie Gheorghe a decedat. Autopsia a constatat … etc, etc. Inchis, tata a primit hartia asta. Sigur ca socul a fost cumplit”, a povestit Tudor Gheorghe intr-un interviu pentru Lumea Credintei. Artistul avea atunci doar 15 ani, era elev de liceu, iar tatal sau se afla in inchisoarea de la Aiud  pe motive politice.

Din fericire, Tudor Gheorghe nu patise nimic. Acesta era un mod al anchetatorilor comunisti de a-i distruge psihic pe detinuti. Chiar daca colegii de celula ai tatalui sau au incercat sa-l incurajeze explicandu-i ca acesta este un mod de intimidare al comunistilor, barbatul era distrus: vazuse cu ochii lui certificatul de deces al baiatului. “La scurt timp dupa aceasta, tata insa m-a visat. Eram intr-un lan de grau verde si fugeam catre el cu bratele deschise, in timp ce-I strigam - Tata, nu sunt mort!. A fost momentul in care s-a incredintat ca traiesc”, a povestit Tudor Gheorghe. Ceea ce este mai interesant este faptul ca atunci cand a aflat de acest vis, artistul si-a dat seama ca se intamplase o minune: “Am acelasi vis cu tata!”, declara artistul.

VIDEO DE SENZATIE! Tudor Gheorghe canta o manea. Vezi cum danseaza artistul pe melodie!

EXCLUSIV! Tatal lui Tudor Gheorghe este legionar convins! A scris o carte in care povesteste despre cum l-a cunoscut personal pe Zelea Codreanu!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate