Povestea nemțeanului asimptomatic care a stat 45 de zile printre bolnavii de COVID-19! Andrei a revenit acasă și a transmis un mesaj emoționant

Andrei Șcrab, organizatorul campionatului de dans sportiv de la Piatra Neamț de la sfârșitul lunii februarie, unde au fost înregistrate mai multe cazuri de coronavirus, a fost externat după o lună și jumătate și s-a întors la familie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nemțeanul Andrei Șcrab a trăit 45 de zile pe care nu le va uita niciodată. La sfârșitul lunii februarie, el a organizat la Piatra Neamț un mare concurs de dans sportiv, unde au fost prezente peste 1.000 de persoane, inclusiv primarul orașului. Ulterior s-a descoperit că în sală se aflau mai mulți bolnavi de coronavirus, inclusiv un oficial străin, confirmat la el în țară.

Citeste si: Ieșeanul Andrei Șcrab, confirmat cu COVID: ”Am fost tratat într-un salon cu 11 paturi! Să vedeți distanțare socială”

După câteva săptămâni, nemțeanul, care nu avea nici un simptom, a reușit să-și facă un test COVID-19, care i-a ieșit pozitiv. A fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, deși era asimptomatic. A stat acolo alături de bolnavi de coronavirus, unii în stare gravă, iar la un moment a fost trimis într-un salon cu 11 paturi.

Nu avea nimic, dar testele erau pozitive

În continuare, Șcrab nu avea nici un simptom, însă, ca într-un film absurd, testele continuau să iasă pozitive. Coșmarul a durat o lună și jumătate, timp în care nu și-a putut vedea soția și fiica. Abia miercuri seara, lui Andrei i s-a permis să meargă acasă, după ce testele au ieșit negative.

fara descriere

”45ZileDeIzolare
Vreau sa mulțumesc întregii mele familii pentru tot suportul din aceasta grea perioada , pt grija zilinica și ca au avut grija sa simt cât mai puțin ca sunt într-un spital. Vreau sa mulțumesc elevilor mei care mi-au trimis mesaje de încurajare și celor din familia #RaysDance , prietenilor colegilor și tuturor celor care m-au sunat sau mi-au scris mesaje frumoase ,mesaje de încurajare .Datorită și vouă am reușit sa trec peste aceasta grea perioada de izolare . Vreau sa mulțumesc cadrelor medicale de la #Spitalul #De #Boli #Infectioase din Iasi pt implicarea și pt susținerea care mi-au oferit-o . O experiența neplăcuta , nedorita dar cu siguranța o lecție pt mine ! Bucurați-vă de ce aveți , apreciați ce aveți și împreuna putem deveni mai buni!”, a scris Andrei Șcrab pe contul lui de socializare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate