Povestea neştiută a celui mai mic frate al Cristinei Ţopescu! Sebastian este student în Austria şi fotomodel în Anglia! FOTO

Fratele mai mic al Cristinei Ţopescu este fiul lui Cristian Ţopescu şi al lui Christel Ungar.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fratele mai mic al Cristinei Ţopescu a fost foarte puţin în atenţia opiniei publice. Cristina a avut doi fraţi, pe Cristi şi Sebastian, toţi copiii lui Cristian Ţopescu provenind din trei căsnicii diferite. Mezinul Sebastian este fiul lui Cristian Ţopescu şi al lui Christel Ungar, producător la secţia germană a TVR. (vezi care e dovada că Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu fratele ei Cristi)

Citeste si: Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei sale ”Este inuman să afle așa”

Citeste si: Adevărul despre starea de sănătate a Cristinei Țopescu! Când își făcuse toate analizele, inclusiv un RMN! Dezvăluiri

Citeste si: Dezvăluiri tulburătoare! Incredibil, ce a spus vecina despre felul în care arăta Cristina Țopescu moartă în casă! "Dormea că un bebeluș"

Sebastian s-a nascut în Bucureşti si a studiat la Colegiul Goethe, dar apoi s-a transferat la Sibiu, orasul de bastina al mamei sale, absolvind Colegiul „Andrei Saguna” in 2017.  Din toamna lui 2017, Sebastian Topescu a devenit student la Universitatea din Viena, la Sociologie. Înca de pe vremea liceului, Sebastian a cochetat cu o carieră de fotomodel, realizând mai multe pictoriale în Bucureşti şi Sibiu.

fara descriere

Fratele mai mic al Cristinei Ţopescu. Sebastian a realizat un pictorial la Brighton

Vara trecută, Sebastian a fost, pentru prima oară, protagonist al unui pictorial profesionist. Mare parte a sedintei foto a avut loc  in Anglia, pe malul marii, in celebra statiune de la Canalul Manecii, Brighton. Sebastian a pozat si in fata unei vile somptuoase, pe o straduta linistita dintr-un cartier londonez, dar si intr-un studio din capitala Regatului Unit. „Pozele de debut in moda”, a postat Sebastian, care a avut de suferit din cuza temperaturilor scazute. „Era prea frig pentru tinuta pe care am purtat-o”, a explicat el.

Sora lui Sebastian, Cristina Țopescu (59 de ani), a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianaurie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. Cristian Ţopescu, care a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, avea trei copii, pe Cristina, Cristian şi Sebastian, din trei căsnicii diferite.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate