Povestea secretă de iubire a lui Mihai Constantinescu! El avea 30 de ani, ea era elevă de liceu

Mihai Constantinescu a avut o viață sentimentală agitată până la căsătoria cu Simona Secrieru, cea care îi este soție acum.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mihai Constantinescu a trăit în tinerețe mai multe povești intense de iubire. Multe dintre ele sunt cunoscute și s-a scris mult despre acestea. Însă una este mai puțin știută, s-a derulat pe vremea când Mihai Constantinescu avea 30 de ani. Iubita sa de atunci era mult mai tânără, era elevă de liceu.

Citeste si: A fost la spital la Mihai Constantinescu şi s-a cutremurat: "O mână de oase şi piele! Nu l-am mai recunoscut"

Citeste si: Rugăciune colectivă pentru Mihai Constantinescu, la miezul nopții! Soția artistului și câteva sute de persoane s-au rugat în același timp pentru salvarea artistului EXCLUSIV

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Constantinescu! Un apropiat dezminte ce se știa despre starea lui: „Toate informaţiile au fost false”

Povestea de dragoste dintre artist și liceeană a fost una intensă. Mihai Constantinescu a dezvăluit, în urmă cu mai mulți ani, că fata a rămas și însărcinată, însă ea, din păcate, a decis să facă avort fără știrea lui, iar el a aflat ceva timp mai târziu de acest lucru și a regretat mereu.

”Mi s-a întâmplat când eram cu o fată splendidă. Din nefericire, la momentul cu pricina, nu se putea ca ea să facă un copil. Era și perioada aceea nenorocită când avortul nu era posibil. Dacă tatăl ei afla, ar fi „snopit-o”. Uite așa a luat ea această hotărâre, să nu se întâmple nimic”, a povestit Mihai Constantinescu, la un moment dat, despre singura dată când ar fi putut să devină tată. „N-a fost să fie! Aș fi vrut ca iubita mea să nu renunțe la sarcină atunci”, a spus trist artistul.

Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală

Artistul Mihai Constantinescu se află în spital în stare gravă,după ce în seara zilei de 13 mai a făcut un stop cardio-repirator. De altfel, Adrian Daminescu a dezvăluit cum s-a petrecut tragedia. "Dormea lângă soție și soția și-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îți pierzi memoria și e greu să îți mai recapeți cunoștința", a spus muzicianul. În spital, Mihai Constantinescu a mai suferit două stopuri cardio-respiratorii, iar acum se află în moarte cerebrală.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P