Povestea sfâşietoare a medicului care a murit când a intrat de gardă la spital! Cosana Claiciu a lăsat în urmă râuri de lacrimi

Cosana Claiciu a lăsat în urmă râuri de lacrimi şi inimi triste. Femeia de 44 de ani a murit sâmbătă dimineaţă, când intrase de gardă în tura de dimineaţă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este doliu în lumea medicală din România, după ce o doctoriţă s-a stins în timpul gărzii. Cardiologul Cosana Claiciu a salvat toată viaţa inimi, dar pentru ea nu s-a mai putut face nimic.

Medicul a murit subit la numai 44 de ani sub privirile îndurerate ale colegilor. O femeie cu o inimă mare care îngrijea alte inimi, aşa şi-o amintesc colegii pe Cosana Claiciu. Sâmbătă dimineaţă, însă, inima avea să se oprească. Doctoriţa a intrat în tură la opt dimineaţa, după o oră a început să se simtă rău, plângându-se de dureri de picioare. Starea ei s-a înrăutăţit brusc şi a intrat în stop cardio respirator. Cel mai probabil, totul a fost şi pe fondul epuizării.

Colegii din spital au sărit repede să îi acorde primul ajutor. Zece minute s-au chinuit să o resusciteze, dar pentru inima cardiologului nu s-a mai putut face nimic. La doar patru ore după ce a intrat în gardă, s-a anunţat decesul femeii, spre disperarea colegilor de tură.

Apropiaţii şi colegii o plâng pe Cosana Claiciu. Pe paginile de socializare curg mesaje de condoleanţe, potrivit Ştirile Kanal D. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P