Povestea surorilor de la Puterea Dragostei! Incredibil, cu ce se ocupă Alexandra și Adriana!

Alexandra și Adriana sunt surorile de la Puterea Dragostei sezonul 3.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

Alexandra și Adriana sunt surori și concurente în noul sezon Puterea dragostei. Cele două tinere au mărturisit că sunt pasionate de social media, dar nu au dat amănunte în emisiune ce fac exact.

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei au un vlog unde răspund la diverse provocări ale fanilor. Cele mai recente filmulețe de pe canalul lor de Youtube sunt realizate în zone ciudate, unde fetele se duc noaptea, imitând vânătorii de fantome sau distrugătorii de mituri. Ultimul video este realizat într-o casă părăsită din mijlocul unei păduri, unde legenda locului spune că ar exista un demon care apare doar noaptea, iar de frică, bărbatul care locuia acolo și-a săpat singur mormântul în care s-a îngropat. Fetele au fost noaptea în cimitire, la Balta Vrăjitoarelor, dar și în alte locuri îngrozitoare.

fara descriere

Deși cele două tinere din Vaslui locuiesc împreună în București și petrec mult timp împreună, susțin că până acum nu au avut aceleași gusturi la bărbați. Astfel încât, nu au plăcut același bărbat până acum. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Puterea Dragostei!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Cristina Mihaela, primele declarații din postura de prezentatoare Puterea Dragostei:„ Nu trăiesc precum o prințesă așa cum cred oamenii de acasă” De ce aventuri a avut parte în Turcia

Citeste si: Cine sunt concurentii celui de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”

fara descriere

Alexandra este sora cea mare, între ea și Adriana fiind o diferență de 3 ani. La intrarea în emisiune, Adriana a spus că singura ei prietenă este sora ei. 

Citeste si: Adriana Carare - Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Citeste si: Maria Elena Bacosca Bica - Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Alexandra de la Puterea Dragostei e divorțată! Vrea să se căstorească la Puterea Dragostei și are pregătită rochia de mireasă

Alexandra a fost căsătorită. În prezent este divorțată și are o fetiță în vârstă de 5 ani. De altfel, fetița Alexandrei a fost și ea eroina unor vloguri, într-unul dintre acestea sparge ouă crude în capul fetelor.  

fara descriere

Alexandra a venit la Puterea dragostei pentru că își dorește să se căsătorească, iar rochia de mireasă o are deja pregătită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate