Povestea tatuajelor lui Robert de la Puterea Dragostei! Primul tatuaj a fost un înger

Robert, noul concurent de la Puterea Dragostei, este cel mai tatuat băiat din casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Robert de la Puterea Dragostei, care are o poveste de viață impresionantă, spune că și tatuajele sale au o poveste a lor.

Primele tatuaje și le-a făcut după ce a depășit depresia și a început să meargă la sală, după o experiență traumatizantă pentru el, în urma căruia s-a gândit chiar și la sinucidere. ”Am început să merg la biserică, iar primele tatuaje sunt numai cu îngeri”, povestea Robert de la Puterea Dragostei.

Robert de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj pentru a acoperi o cicatrice

”Primul meu tatuaj a fost pe antebrațul drept, acolo unde în trecut am suferit o operație și aveam un semn urât. E un înger pentru că m-am gândit că așa șterg tot trecutul meu urât.  Așa a început nebunia mea cu tatuajele. Era un complex pentru mine, pentru că arată foarte urât cicatricea”, a spus Robert într-un vlog despre primul său tatuaj.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Tânărul a suferit, cu ani în urmă, un accident la fotbal și a avut triplă fractură la mâna dreaptă. Așa i s-a încheiat cariera de fotbalist.

Citeste si: Povestea tristă a lui Robert, noul concurent de la Puterea Dragostei! ”Am avut o tentativă de sinucidere”

Citeste si: Povestea dramatică de viață a lui Robert, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei: „De Crăciun toți erau fericiți, primeau cadouri, eu...”

După acest prim tatuaj, Robert spune că și-a desoperit o pasiune pentru desenele pe corp. Robert are mai multe tatuaje cu îngeri, războinci, personaje mitologice, dar și mesaje motivaționale.

”Mi-am legat tatuajele ca pe o poveste a mea personală. Sunt făcute pentru a mă motiva pe mine”, a mai spus Robert. Concurentul de la Puterea Dragostei și-a făcut ultimul tatuaj pe picior. ”Am acasă o agendă unde îmi trec toate visele și după ce bifez unul, mă duc și îl  șterg de pe listă și sunt fericit. Ultimul tatuaj a fost cel de pe tot piciorul. Sunt foarte fericit că am reușit”, spunea în vară, Robert de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Discuție incredibilă între băieții de la Puterea Dragostei! Ricardo a aruncat bomba despre fosta iubită, Raluca: ”E parșivă, mă!”

Mesajul șocant postat de Mariana de la Puterea Dragostei pe net: ”Jador m-a dezvirginat”

Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI

Primele imagini cu Simina de la Puterea Dragostei la maternitate! A venit însoțită de Alex Zănoagă

Manuela de la ”Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea! Declarația șocantă făcută de brunetă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies