Povestea terifiantă a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor, la “În oglindă”, emisiune difuzată exclusiv online, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive

În cadrul emisiunii “În oglindă” difuzată exclusiv pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, ultilizatorii din mediul online pot urmări povestea cutremurătoare a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor.

Autor: Amalia Florea

Mihai Ghiță, gazda emisiunii difuzată exclusiv online, îl are “În oglindă” pe Cătălin Niculae, un tânăr care își spune povestea de viață cutremurătoare.

După toată acea lungă perioada în care a fost “sclavul” substanțelor interzise și alegerilor greșite, acesta a găsit o cale să se salveze și, privind adânc în urmă, la viața pe care a trăit-o, își spune pas cu pas, chinul pricinuit atât lui cât și familiei sale, din cauza dependenței sale.

Viața tânărului depășește imaginația, fiind demnă de un scenariu de film. Acesta povestește că unul dintre motivele care l-au îndreptat spre viața de calvar pe care a trăit-o a fost acela de a ieși în evidență.

“Viața m-a trecut, din cauza deciziilor și alegerilor mele, prin niște văi foarte adânci; și spun asta pentru că nu am fost cu un pas în groapă, ci cu totul. Provin dintr-o familie frumoasă, în care am fost răsfățat, la școală am fost olimpic. Iar din cauza curiozității, a teribilismului mi-a plăcut întotdeauna să ies în evidență cu ceva(…) Eu am ales să ies în evidență mereu cu lucruri rele, pentru că nu trebuia să muncesc”,  își începe tânărul povestea. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Însă chinurile și lupta de 16 ani, dar și reacțiile decizilor luate aveau să îl marcheze pentru totdeauna. Urmăriți, în exclusivitate, pe YouTube Kanal D România, în sectiuea theXclusive, povestea terifiantă a tânărului captiv 16 ani drogurilor și cum s-a schimbat viața lui în prezent.

Kanal D a lansat o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o oferta generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show,

divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții elaborate sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ludovic Orban, acuzații dure pentru premierul Cîțu: “Mulți care spun că îl susțin, de fapt, nu îl consideră capabil să conducă PNL”

Haos pentru turiștii români care s-au întors în țară! Zeci de oameni au așteptat ore întregi în Vama Kulata

Locuitorii sectorului 1 au semnat deminterea lui Clotilde Armand! PSD: „La peste 35° C, românii din sectorul1 “s-au răcorit” semnând...”

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ALERTĂ MAXIMĂ în România! Produsele care tocmai au fost restrase de la raft: Pericol uriaș de cancer

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Pfizer și Moderna au dat cea mai mare lovitură lumii. Financial Times i-a dat de gol, giganții refuză să comenteze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies