Stiri

Povestea tragica a "omului pisica"! S-a sinucis dupa ce ani in sir si-a facut operatii pentru a arata ca o felina

Barbatul care a cheltuit bani multi pentru a arata ca o felina si care incerca sa si traiasca asemenea unei pisici a decis sa isi puna capat zilelor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Povestea tragica a "omului pisica"! S-a sinucis dupa ce ani in sir si-a facut operatii pentru a arata ca o felinaicon photo
 
Daniel Anver, care era cunoscut drept "omul pisica" s-a sinucis la varsta de 54 de ani. Barbatul era veteran al Fortelor Navale si a suferit o serie de interventii chirurgicale pentru a ajunge sa arate ca o pisica. El a inceput sa-si faca modificarile dupa ce o cunostinta i-a spus ca ar trebui sa fie asemenea unui tigru. Pe blog-ul sau el a scris "Eu sunt Huron si m-am transformat in tigru".
 
Daniel si-a bifurcat buza superioara, a suferit o operatie de modificae a urechilor pentru a le avea mai ascutite, si-a pus implaturi de silicon in obraji si frunte, si-a ascutit dintii si si-a facut mai multe tatuaje la nivelul fetei si si-a lasat unghii lungi.
 
In ciuda infatisarii lui neobisnuite, el a reusit sa isi pastreze locul de munca de programjator. In plus, el aparea deseori la televizor si ii uimea pe telespectatori. Barbatul nu incerca sa se asemene cu felinele doar din punct de vedere fizic, ci facea tot posibilul sa nu faca niciun zgomot cand pasea, la fel ca pisicile. 
 
Una propiat a spus de Daniel ca era o persoana foarte complexa si ca era macinat de ganduri depresive, motiv pentru care a ales sa isi puna capat zilelor. 
Adevărul surprinzator despre problemele de sănătate ale lui Borcea! De ce şi-a făcut omul de afaceri analizele la cap! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... rataticon photo

Vedete

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... ratat

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, pare că, în sfârşit, şi-a revenit după despărţirea de vedeta TV şi a revenit la vechile sale obiceiuriŞ cheltuirea banilor în speranţa că vreo domnişoară care speră să dea lovitura va ”pica”...

Titlu secțiune