Povestea tragică a unei prezentatoare de televiziune, stropită cu acid pe față. Chinurile groaznice prin care a trecut după 40 de intervenții chirurgicale

Katie Piper este o eroină, după ce a reușit să se pună din nou pe picioare! Ce a pățit vedeta

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru


In articol:

Katie Piper este o prezentatoare de televiziune și fost model britanic cu o poveste de viață incredibilă . Coșmarul lui Katie a început în anul 2008, când iubitul ei de la acea vreme și un complice al acestuia, au atacat-o cu acid.

Bărbatul era un entuziast al artelor marțiale și a cunoscut-o pe Katie prin intermediul rețelelor de socializare.

Katie Piper, poveste tragică de viață

Totul bine și frumos la începutul relației, după care la două săptămâni s-au cazat la un hotel. Atunci Lynch a violat-o și bătut-o pe Katie, a amenințat-o că o taie cu o lamă și a strâns-o de gât. Agresorul înjunghiat-o de mai multe ori în mâini. După opt ore la hotel, s-au întors la apartamentul lui Katie, unde aceasta a primit îngrijiri medicale pentru rănile sale și a ținut întregul incident ascuns, pentru că îi era teamă de Lynch.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

La două zile după atacul inițial, Lynch a rugat-o

pe Katie să meargă la un internet cafe ca să citească mailurile pe care i le-a trimis. În acel moment, Lynch i-a dat mai multe detalii despre tânără lui Stefan Sylvestre, care a identificat-o pe o stradă și i-a aruncat cu acid sulfuric pe față. După puțin timp, Daniel Lynch și Stefan Sylvestre au fost arestați. Lynch a primit două condamnări pe viață și va fi închis minimum 16 ani, iar Sylvestre a primit o condamnare pe viață.

Piper a suferit arsuri grave, o parte din acid intrându-i în ochi și o altă parte înghițind-o. Aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale . I-a fost îndepărtată complet pielea tinerei, pe care au înlocuit-o cu o piele substitut. Acesteia i-a fost indusă coma timp de 12 zile. Katie a suferit 40 de operații pentru tratarea rănilor și a purtat o mască de plastic pentru față timp de 23 de ore pe zi.

Katie Piper
Katie Piper[Sursa foto: Instagram]

Katie a reușit să își refacă viața personală. Aceasta s-a mutat cu noul ei iubit, Richard Sutton, iar în octombrie 2013, a anunțat că este însărcinată. Piper a născut-o pe Belle Elizabeth în martie 2014 și s-a măritat pe 6 noiembrie 2015. În decembrie 2017, cei doi au devenit din nou părinții unei fetițe.

Katie Piper
Katie Piper[Sursa foto: Instagram]

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

A murit Victoria Spry, tânăra torturată timp de 17 ani de mama sa. A fost bătută, obligată să-și mănânce excrementele și ținută cu capul sub apă

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Bine de știut! Medicamentele la care trebuie să renuntați înainte de vaccinare

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Tânărul Vladimir Putin a fost un bătăuș căruia nu îi plăceau fetele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies