Povestea tristă a văduvei care a făcut ”twerk” pe sicriul soțului împușcat! Am aflat ce se ascunde în spatele imaginilor care au șocant întreaga planetă

Imaginile cu o văduvă care dansează senzual deasupra sicriul soțului ei au făcut înconjurul planetei. WOWbiz.ro a aflat povestea tristă din spatele lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Văduva twerk
Văduva Twerk a devenit celebră în toată lumea[Sursa foto: captura Youtube]

Imaginile cu văduva îndurerată făcând ”twerk” deasupra cadavrului soțului ei apărut în presa din toată lumea și au devenit virale, stârnind o adevărată dezbatere publică în Ecuador. Acolo, autoritățile se întreabă dacă femeia n-ar trebui amendată pentru gesturi obscene și profanare de cadavre.


In articol:

vaduva barbat ecuador impuscat
Marlon, alături de soția lui preaiubită[Sursa foto: captura Youtube]

Bărbatul nu era interlop și a fost împușcat pentru a fi jefuit

Scena fabuloasă a avut loc în orașul ecuadorian Manabi, acolo unde s-a născut și a trăit Marlon Alexander Mero Quijije. Bărbatul avea 30 de ani și era căsătorit cu o brunetă superbă, cu care avea doi copii. Deși prezentat inițial ca un ”interlop”, se pare că bărbatul era un simplu comerciant extrem de popular în comunitatea lui. Marlon cunoștea pe toată lumea și toți îl iubeau pentru caracterul său. Era un tip extrem de vesel, căruia îi plăcea să petreacă până spre dimineață alături de prieteni și de clienții magazinului pe care îl deținea la marginea orașului. Imagini cu Marlon în viață, alături de soția și copiii lui au fost postate recent pe Youtube, chiar de văduva îndurerată.

vaduva twerk
Văduva Twerk i-a oferit soăului un ultim cadou[Sursa foto: captura Youtube]
Văduva twerk
Femeia a dansat și în piscină, alături de soț și prieteni[Sursa foto: captura Youtube]

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Pe 9 septembrie, bărbatul a fost împușcat de șase ori în piept în cartierul San Jose de Manta de persoane necunoscute. Prima ipoteză a poliției a fost că Mero a fost victima unui jaf cu violență. Bărbatul a murit trei ore mai târziu, la spital. În zona respectivă, cu doar două zile înainte, fusese ucis în același mod brutal, un cunoscut avocat din oraș.

Tot cartierul l-a condus, în pași de dans, până la cimitir

Vestea morții lui Marlon a întristat întreaga comunitate din cartierul în care acesta a locuit. Soția acestuia a decis însă ca bărbatul să fie condus pe ultimul drum așa cum i-a plăcut să și trăiască: cu muzica la maxim, cu toți prietenii alături de el, care să nu-l plângă ci să se distreze. Un ultim chef în cinstea lui! Prietenii au dus sicriul pe brațe prin tot cartierul, în pași de dans

vaduva twerk
Femeia a fost fericită alături de soțul ei[Sursa foto: captura Youtube]

Secvențele postate de soția lui Mero arată cum prietenii acestuia plâng și continuă să danseze. La fel și femeia, care la un moment dat decide să urce pe sicriu și să danseze de mama focului. Ea a ridică capacul sicriului și începe să-și sărute soțul mort. Frumoasa femeie plânge și dansează...

inmormantare twerk
Sicriul, dus pe brațe de bărbați dansând[Sursa foto: captura Youtube]

Deși pare un obicei șocant, moda ”twerk” la înmormântări nu este una nouă. Astfel de imagini au mai circulat în mediul online încă de acum 2 ani. În America de Sud, cu precădere în periferiile sărace, femeile și-au făcut un obicei din a le oferi un ultim spectacol soților lor, pe ultimul drum.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Să vezi și să nu crezi! În ce ipostaze compromițătoare a fost surprinsă văduva unui interlop, chiar pe sicriul acestuia!

Ce se întâmpla acum cu Anca Pandrea! Primele imagini cu văduva lui Iurie Darie după lunile de izolare

Remediul suprem pentru creșterea imunității și distrugerea bacteriilor: Amestecă această plantă cu mierea de albine și protejează-ți organismul

Clipe de coșmar pentru Eminem! Rapperul s-a trezit cu un bărbat în casă care voia să îl omoare! „Sunt aici pentru a te ucide”

Procesul în Cazul Caracal, amânat pentru încă o lună de zile! Durere de nedescris pentru rudele fetelor dispărute

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies