Povestea unui învingător! Constantin Cazac a rămas fără ambele mâini, însă învață să se descurce sigur! Folosește și mobilul!

Pentru Constantin Cazac, un bărbat care a rămas fără ambele mâini, după ce le-a prins într-un utilaj agricol, anul trecut în octombrie, părea că viața s-a încheiat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Constantin Cazac, un bărbat de 40 de ani din localitatea suceveană Bădeuți, a avut anul trecut un accident care i-a schimbat total viața. Dintr-un bărbat muncitor, care își întreținea familia, a ajuns un neajutorat, care nu putea să bea nici apă fără ajutor, însă povestea lui este cea a unui luptător.

Constantin era instructor auto, dar lucra și pe câmp. La muncă pe câmp era când i s-a întâmplat nenorocirea, când utilajul cu care lucra s-a defectat. ”Am vrut să verific utilajul care nu funcţiona. M-am dat în jurul lui, am alunecat, m-am împiedicat în ceva, am căzut pe utilaj. Prima dată mi-a prins mâna stângă. Eram singur, lucram singur, nu era nimeni în jurul meu. Am leşinat şi am căzut pe utilaj şi mi-am prins şi cea de-a doua mână. Am rămas acolo o perioadă de timp până când am fost găsit de o persoană de aici din sat, care era tot la recoltat porumb”, a povestit bărbatul.

Citeste si: Tragedie uriașă chiar înainte de sărbătorile de Paște! Un preot de doar 36 de ani s-a stins din viață

Citeste si: Cu ce se ocupa criminalul de la depoul CFR care și-a omorât iubita cu cinci lovituri lovituri de cuțit ! Motivul pentru care a și fost dat afară de șefi

Citeste si: Cutremurător! Un român blocat într-un ambuteiaj pe o autostradă din Marea Britanie a descoperit că iubita lui murise în accidentul care îngreuna circulația

fara descriere

A fost dus de urgență la spital, însă rănile erau profunde și pierduse mult sânge, așa că medicii nu au putut să-i salveze membrele și chiar viața lui a fost pusă sub semnul întrebării o bună perioadă. A stat câteva săptămâni în spital și a crezut că totul s-a sfârșit pentru el.

Acum, încet, încet a învățat să trăiască așa și reușește prin eforturi enorme să se descurce, vrea să nu fie o povară în casă, însă speră într-o minune care să-i dea ”mâini noi”. Până atunci, a învățat să se folosească de alte părți ale corpului pentru a se descurca. De exemplu, reușește să folosească telefonul mobil cu ajutorul...nasului!

Citeste pe stirilekanald.ro mesajul emotionant al baiatului lui Constantin Cazac

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate