Povești în trafic: un polițist a tras pe dreapta un șofer și l-a întrebat dacă a consumat alcool. Răspunsul dat de bărbat l-a lăsat mut pe omul legii! Nu s-a așteptat la asta

Un șofer a fost tras pe dreapta de un polițist și a fost întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice. Răspunsul l-a lăsat mască pe polițist.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Întâmplări din trafic! Un bărbat aflat într-o mașină englezească a fost tras pe dreapta de către omul legii. Polițistul l-a întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, iar răspunsul dat de el l-a lăsat mască.

În primă instanță, bărbatul a mărturisit că băuse încă de dimineață, pentru că fata lui se mărită. Dar un detaliu nu a observat polițistul! De fapt, mașina avea volanul pe dreapta, iar șoferul era chiar soția bărbatului întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice!

Citeste si: Alina Pușcaș a avut probleme din cauza silicoanelor! ”S-a desfăcut operația”

Citeste si: Lavinia Pîrva, PRIMA imagine cu bebelușul ei și a lui Ștefan Bănică! Ce au observat fanii în fotografie

Citeste si: Cod PORTOCALIU de vijelii și descărcări electrice! Care sunt zonele vizate

„ - Poliţistul: Bună ziua, aţi băut?

- Barbatul : Da...dimineaţă....mi-am măritat fiica.....şi cum mie nu-mi place să merg la biserică am fost la un bar si am tras câteva beri....apoi în timpul petrecerii am băut o sticlă de vin.... iar după-amiază am golit o sticlă de whisky...(explica tipul din maşină printre sughiţuri).

- Poliţistul enervat îi spune tipului: - Întelegeti că eu sunt politist si că eu fac un control de alcoolemie????????

La care tipul îi răspunde calm politisţului: -Dumneata întelegi... că masina asta este englezească.....si că şoferul este soţia mea în partea dreaptă a maşinii????”.

Sursă. Info Trafic Actualități

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate