Poza care a agitat pe toată lumea de la Puterea Dragostei: "Andy, sărutându-se cu o femeie gravidă!"

"Andy de la Puterea Dragostei sărută o femeie care este gravidă". Imaginea a devenit virală.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

După scandalul din casa fetelor de la Puterea Dragostei, între Roxana și Simina, Andy a hotărât să se despartă de cea care i-a fost iubită încă de când a intrat în show. Andy a mărturisit că a fost dezamăgit de atitudinea Roxanei, că nu are încredere în ea, și că i-a spus că o iubește doar de...conjunctură. ”Țin la Roxana, dar nu pot spune că o iubesc”, a spus Andy în emisiune, lăsând-o pe Roxana fără replică.

Citeste si: None, eliminat din casa "Puterea dragostei"? Dovada care i-a pus pe fani pe jar

Citeste si: Roxana, în prag de eliminare, după ce s-a bătut cu Simina! Ce se va întâmpla cu concurenta de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Jador, declaraţie-șoc după ce Roxana a atacat-o pe Simina la Puterea Dragostei! Cântăreţul e şocat! "O mahalagioaică! Îmi e milă de Andi, că ţine la ea" EXCLUSIV!

fara descriere

Imediat, pe paginile de fani ai emisiunii a apărut o poză care a șocat multă lume. În imagine apare Andy care sărută o femeie gravidă. Poza a fost luată la analizat și asta pentru că deși bărbatul din imagine seamănă izbitor cu Andy și la prima vedere ai crede că este el, adevărul este altul. Iar cea mai sigură analiză este cea a tatuajelor. Deși, bărbatul din imagine este plin de tatuaje, acestea doar seamănă cu cele ale lui Andy.

Într-un final, misterul a fost lămurit. Cel mai probabil chiar de cel care a și distribuit fotografia. În imagine nu este Andy, ci un concurent de la un show din Germania. Acesta seamănă izbitor cu Andy, dar doar din profil! Îl cheamă Mike Heiter, iar în poză apare alături de soția lui, însărcinată. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate