Poza incredibilă pe care Bianca Drăguşanu ar vrea să o ELIMINE din arhive! A pozat sexy, dar uite ce cicatrice roşie avea pe un sân! FOTO!

Bianca Drăguşanu, poza pe care ar vrea să o elimine din arhive! Uite aici imaginea incredibilă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

După ce a apărut în ipostaze intime cu designerul Cătălin Botezatu, în mare, în urma cu nouă ani, Bianca Drăguşanu, supranumită atunci "blonda" lui Bote, a avut o ascensiune fulminantă în showbiz, devenind într-un an la fel de cunoscută ca alţii în 10.

Citeste si: Cătălin Botezatu, scandal monstru de dragul Biancăi Drăguşanu! ”Ce ipocrizie! Voiați să fie sfânta Filofteia! Vă ofticaţi ca ea e mereu numărul 1” VIDEO EXCLUSIV

Nu trecea o zi de la Dumnezeu fără să o vezi la televizor sau în paginile tabloidelor, diva ajungând intr-un timp record cea mai mediatizată femeie din România, titulatură pe care, de altfel, o merită şi în ziua de astăzi.

Bianca Drăguşanu, poza pe care ar vrea să o elimine din arhive! Nu a observat un detaliu important!

Tot ce face protagonista noastră este de interes pentru mulţi români, deşi e la modă să spui că nu ai auzit de Bianca Drăguşanu, vedeta care-ţi zâmbeşte în sute de poze pe facebook şi instagram.

Dar cum era de aşteptat, la începuturile ei în lumea mondenă, frumoasa vedetă a mai făcut şi gafe de imagine, una dintre ele fiind o poza sexy cu ea, dar neprelucrată cu atenţie.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţii BOMBĂ despre participarea Biancăi la un show tv de supraviețuire: "Impulsivă, agresivă"

Şi dracul n-ar fi fost atât de negru, Bianca fiind o femeie superbă, doar că pe unul dintre sânii divei se observă o cicatrice roşie, pe care cu siguranţa nu şi-ar fi dorit să o admire toţi internauţii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: