Poza pe care Andreea de la Puterea Dragostei ar fi vrut să o vadă ștearsă! Cum arăta în urmă cu câțiva ani

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 2.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Andreea a făcut senzație încă din primele săptămâni, când după o scurtă relație cu Livian, s-a aflat că îl cunoaște și pe tatăl acestuia, pe celebrul Nelson Mondial. Atunci, Andreea a fost pusă într-o situație delicate pentru că au fost unii care au susținut că ar fi fost chiar iubita tatălui lui Livian. Până la urmă, lucrurile s-au lămurit!

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a dansat în clipul lui Guță

Andreea a rămas în competiție și este o concurentă pe care o plac mult bărbați. E blondă, sexy, iar când dansează mulți o admiră. De altfel, în urmă cu câțiva ani, Andreea Pirui a fost și dansatoare într-un videoclip al lui Nicolae Guță.

Citeste si: Bia a revenit în casa Puterea Dragostei! Conflictul cu Andra a fost elucidat! Iată schimbul halucinant de mesaje dintre cele două: "Dispari din camera mea că n-am chef să iau boli de la tine"

Citeste si: Puterea dragostei 19 septembrie. Contre dure între Livian și Andreea: "Eu cred că tu încă mă mai iubești"

Ei bine, zilele trecute, pe unul din grupurile de fani ai emisiunii Puterea Dragostei, a fost distribuită o poză veche cu Andreea Pirui. Este o imagine pe care probabil că Andreea nu ar fi vrut să o vadă fanii ei de acum, pentru că tânăra din imagine este mult diferită de concurenta de azi de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate