Pozele aparute astazi cu Elodia - Nimeni nu credea ca o sa o vada asa

La mai bine de 6 ani de la disparitia Elodiei incep sa apara noi fotografii si detalii din viata acesteia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descriereMai exact, mai multe fotografii in care avocata se distreaza in club si scrisori pe care aceasta i le-ar fi trimis presupusului sau amant au fost descoperite de jurnalistii de la Ring.

De pilda, o lunga scrisoare din 22 aprilie 2007, una dintre cele mai interesante/stranii scrisori ale Elodiei in care ii vorbeste iubitului de "prima sticla de vin bauta impreuna", de... "prima betie". Scrisoarea incepe straniu, aproape suprarealist: "Primavara asta n-are nici un sens fara tine (n.r.- fara iubitul sepepist, Ilie Cristian)... Soarele asta n-are stralucire, nici iarba n-are suficient verde si, in general, imi vine sa stau pliata in cosul de rufe... in coltul din stanga al baii... fara sa ma deranjeze cineva...".

Intr-o scrisoare din iulie (n.r. - 3 iulie 2007, ora 1:55 PM), Elodia ii spune iubitului de departe: "Mmmmm! Abia astept sa mananc cu tine, baby...:) Mi-e dor sa descantam o masa... Sa bem vin... Sa simt taria coniacului... Si apoi sa-ti simt tie gustul". Pentru ca intr-o scrisoare din 18 august 2007 (ora 12.59 AM, la miezul noptii, cu o zi inainte de a ajunge in Dubai, in bratele iubitului sau sepepist si cu 11 zile inainte de disparitie), Elodia vorbeste din nou despre bautura. „Uite, baby, cat e ceasul... Maine ne vedem... Maine voi fi cu tine... Maine... da, maine in sfarsit ne intalnim... Stiu ca e tarziu si ca am baut cu Cristina (n.r. - prietena stewardesa impreuna cu care a fost in Dubai) pana la ora asta, dar tu trebuie sa stii cum e cu bautura pana la ore tarzii...", scrie Ring.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate