Pozele de care a uitat și Hamude! Pe cine strângea în brațe fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Hamude a fost, de-a lungul timpului, unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul autohton, iar ”lipiciul” pe car eăl avea la doamne și domnișoare a fost unul de excepție.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Iar în urmă cu mulți ani, mai bine de zece chiar, Hamude era suficient de cunoscut pentru ca mai toate domnișoarele să vrea să se pozeze cu el alături. Iar printre acestea se numără și o artistă care, pe atunci, er al aînceputul carierei.

Citeste si: Declarație șoc la Puterea dragostei! "Ricardo este un obsedat sexual"! Hamude a aruncat bomba și a justificat afirmația EXCLUSIV

Citeste si: Puterea Dragostei: Hamude îi face praf pe Raluca și pe Ricardo! Acuzații grave: „Eu chiar nu înțeleg ce mai este de făcut”

Citeste si: Ce i-a spus Mocanu lui Hamude după ce Roxana a fost bătută de Andy! Dezvăluiri despre Puterea Dragostei

Acum celebră, membră în juriul ”Cântă acum cu mine”, DJ Harra era, cu ani în urmă, doar o artistă care spera să devină un nume greu în muzică. Iar pe atunci, câteva fotografii alături de Hamude erau modalitatea simplă pentru a obține vizibilitatea pe care și-o dorea talentata artistă. Așa că, la o petrecere care a avut loc într-un club, DJ Harra s-a apropiat timidă de Hamude și cei doi s-au fotografiat împreună. Zâmbitori, cei doi s-au împrietenit și au petrecut, în club, mai toată seara împreună, cu un pahar în mână, devenind, de atunci, amici.

fara descriere

Hamude de la ”Puterea Dragostei”, relații cu năbădăi cu fetele din emisiune

Hamude a intrat în casa de la Puterea Dragostei în urmă cu câteva săptămâni. Deși inițial el a spus că o place pe Bianca, tânărul nu a mai vrut să facă un cuplu cu aceasta, mărturisind că este dezamăgit de comportamentul ei în afara casei. ”Bianca pentru mine nu contează, nu vreau să vorbesc despre ea. Nu mă interesează. Dacă doream să fiu fals, puteam să fac un cuplu cu o persoană cu care nu vreau să fiu de fapt, inclusiv cu Bianca. Nu îmi mai vorbiți de Bianca”, a spus Hamude. Mai mult, el nu vrea să facă un cuplu nici cu Roxana, pe care o consideră ca pe o soră și pe care o cunoaște de mai multă vreme. Nu a petrecut însă prea mult timp în casa ”Puterea Dragostei”, el fiind eliminat, de curând.

 

Hamude de la Puterea Dragostei a cerut-o de soție pe Elena Băsescu

Hamude a fost atras de personaje celebre și în urmă cu mai mulți ani. De altfel, el a devenit celebru pe vremea când era stripper și a cerut-o de nevastă pe Elena Băsescu. Nu o cunoștea personal pe fiica fostului președinte, însă era atras de ea și nu s-a ferit să spună acest lucru în presă. Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate