Practici bizare de la Polul Nord! Cum fac sex eschimosii?

Distribuie pe:

Autor: A.M.

La celalalt capat al lumii, regulile unei casnicii par sa fie la polul opus. Cand vine vorba de intimitate si sex, eschimosii se bazeaza pe alte norme decat restul civilizatiilor.

Potrivit Mondonews.ro, inca din copilarie, fetele sunt invatate sa fie supuse barbatului cu care urmeaza sa fie casatorite, dar si sa accepte doleantele acestora.

Printre cele mai bizare ritualuri se numara si "schimbul de sotii", in care unui barbat ii este permis sa aiba relatii sexuale cu sotiile altora. Acest ritual are un scop religios si este motivat de dorinta de a avea un climat sau conditii prielnice de vanatore.
Tot eschimosiinu sunt straini nici de ideea de orgie. Locuitorii din Groenlanda practica un ritual care se numeste "jocul stingerii luminii", o combinatie de rugaciune si orgie. Cuplurile casatorite se aduna impreuna, un saman contacteaza spiritele, se sting luminile, iar fiecare persoana are parte de sex cu o persoana cu care nu este casatorita, iar poi se aprind luminile. Acest ritual are ca scop cooperare mult mai buna cu spiritele, care sa le vina in ajutor atunci cand au nevoie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate