Prapad mare in Romania! Cod rosu de inundatii pentru mai multe judete din tara

Autor: A.M.

Hidrologii au emis o avertizare cod rosu de inundatii pe râul Tutova, in judetele Bacau si Vaslui, si o atentionare cod portocaliu pentru râul Bârlad, in judetele Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau si Vrancea.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, de sâmbata pâna duminica, la ora 06.00, se pot produce inundatii pe râul Tutova, in bazin hidrografic din amonte de acumularea Cuibul Vulturilor, in judetele Bacau si Vaslui.

Inundatii se pot produce in special in amonte de statia hidrologica Radeni.

Sub avertizare cod portocaliu de inundatii este, de sâmbata pâna duminica, la ora 12.00, râul Bârlad, in bazinul superior si pe afluentii din bazin mijlociu si inferior, din judetele Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau si Vrancea. Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu si pentru râurile din bazinul hidrografic Bahlui, in judetul Iasi, fiind valabila de sâmbata seara pâna duminica, la ora 12.00. De asemenea, râurile mici din bazinele hidrografice Timis, Bârzava, Moravita si Caras, in judetele Timis si Caras-Severin, sunt sub avertizare cod galben de inundatii, sâmbata, pâna la ora 24.00. O avertizare cod galben a fost emisa sâmbata, pâna la ora 24.00, si pentru râurile mici din bazinele hidrografice Putna (judetul Vrancea), Trotus (judetele Bacau, Neamt, Harghita si Covasna) si afluentii mici ai Siretului (judetele Bacau si Vrancea).
 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Vantur, dezvaluiri neasteptate despre partidele de amor ale lui Salman Khan! Ce regula nu incalca niciodata? "E impotriva credintelor lui?"

O celebra creatoare de moda, in doliu! L-a dat disparut zile intregi, dar apoi l-a gasit mort! E infiorator...

Andreea Cristea, romanca ucisa in atentatul de la Londra, a fost inmormantata la Constanta

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies