Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu: ”Nu mai sunt locuri pentru pacienții infectați cu COVID-19 la Terapie Intensivă”

Gheorghe Cojanu, Prefectul Capitalei, anunță noi măsuri. Se vor lua măsuri de siguranță: toate activităţile restaurantelor, cafenelelor, tuturor unităţilor de alimentaţie publică, spectacole, jocuri de noroc se vor închide. 

Unitățile spitalicești
Unitățile spitalicești[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

În ultimele zile numărul cazurilor depistate cu COVID-19 a crescut brusc pe teritoriul României. Ba mai mult, în unitățile spitalicești la Terapie Intensivă nu mai sunt locuri pentru pacienții infectați cu coronavirus. De asemenea, potrivit prefectului Capitalei se vor lua noi măsuri de siguranță împotriva virusului. Oamenii trebuie să poarte mască şi în spaţii deschise şi în spaţii închise.

Toate activităţile restaurantelor, cafenelelor, tuturor unităţilor de alimentaţie publică, spectacole, jocuri de noroc se vor închide.  „Se întruneşte Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, după cum ştiţi el se reuneşte în 48 de ore de la momentul anunţului. Ne vom reuni, vom lua măsurile pe care le-a amintit şi domnul prim ministru, măsurile nu sunt blânde, se poartă masca şi în spaţii deschise şi în spaţii închise, se închid activităţile restaurantelor, cafenelelor, tuturor unităţilor de alimentaţie publică, spectacole, jocuri de noroc, toate măsurile se vor lua mâine”  , a declarat Gheorghe Cojanu.

Citeste si: Alertă în București! Capitala a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. Iată ce restricții se introduc

Citeste si: Pacienți infectați cu noul coronavirus, plimbați cu microbuzul: ”S-a plimbat microbuzul acela prin tot sectorul ”

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

mască de protecție
mască de protecție[Sursa foto: PixaBay]

Spitalul Colentina va deveni spital COVID în integralitate

„Se semnează acum un ordin de ministru şi de mâine Spitalul Colentina va deveni spital COVID în integralitate, deci vor fi vreo 3-400 de locuri la ATI.

Asta este o veste nemaipomenită. La Spitalul „Marius Nasta” a fost trimisă o unitate mobilă şi vor fi detaşaţi medici pentru a asigura această unitate mobilă”,  a mai precizat prefectul Capitalei.

Pentru că nu mai sunt locuri la Terapia Intensivă pentru oamenii infectați cu coronavirus, spitalele Floreasca şi Elias vor colabora pentru a asigura personal medical pentru acest spital. ” S-a luat decizia de către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul de Interne, în colaborare cu Ministerul Educaţiei, ca medicii şi asistenţii şcolari de la şcolile care au

trecut în scenariul roşu să fie detaşaţi la spitalele care tratează pacienţi bolnavi de COVID”, a spus Gheorghe Cojanu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

David, în lacrimi în noul episod din „Trăiri alături de Andreea Mantea": „Nu l-am văzut niciodată să facă așa!”

Leo de la Strehaia a împrumutat bani de la mai multe clanuri interlope din București! Mama lui Leo: ”A luat datorii de la toți mafioții”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au făcut de cap pe nisipul fierbinte din Antalya, fără copii! Cum au convins-o pe Petra să-i lase să plece! ”

8 zodii sunt sub Saturn care recomandă prudență. Horoscopul fericirii pentru luna Iulie

Se schimbă harta Europei. Va înceta să mai existe! Rusia o va rade de pe fața pământului

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Moarte curată. Cele mai toxice ingrediente din mâncarea fast-food

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies