Pregateste masa de Craciun ca un adevarat Chef! Nicolai Tand iti dezvaluie secretele care te vor ajuta sa iti impresionezi familia cu sarmale si friptura delicioase

Juratul de la Top Chef a dezvaluit cateva din secretele sale in bucatarie.

Distribuie pe:

Autor:

Nicolai Tand a spus ca pune putin curry in salata de boeuf, pentru o aroma speciala.

"Îmi place foarte mult să pun cotoroage, "adidaşii" porcului. Din ei fac de obicei piftie, dar mie-mi place să pun şi în sarmale pentru că le dă un gust foarte bun de afumătură", a spus Nicolai pentru Ring.

"Mâncarea trebuie echilibrată pentru că noi mâncăm mult, porţiile sunt foarte mari. Ea trebuie degustată, trebuie să ne rezervăm timp să mâncăm, mai ales de Sărbători, trebuie să acordăm timp, să ne bucurăm, nu trebuie să mâncăm totul repede ca să plecăm acasă. Iar dacă al doilea fel de mâncare este gras, primul trebuie să fie mai uşor, trebuie să existe un echilibru ca să ne simţim bine şi după ce servim masa, nu doar în timpul ei"
, a mai declarat el.

Bucatarul a dezvaluit cum trebuie pregatita friptura la cuptor pentru un gust deosebit.  "Ca să iasă mai împănată, trebuie să stea mai mult timp la cuptor, la foc mic. Se pune şi un pahar cu apă, dar trebuie puţin rumenită, ca să nu fie uscată", a completat Nicolai Tand.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate