Pregătește-te înainte să dai PLAY noului clip BEST STUDIOS! +35 de motive care recomandă studioul No. 1 in videochat și în 2020!

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Să fii lider în industrie nu e ușor, însă ușor nu le este nici tinerelor care doresc un job în domeniu să aleagă cel mai bun studio de videochat din București: Best Studios. Pentru că tentațiile sunt dese, iar inspirația nu face întotdeauna casă bună cu deciziile înțelepte, Best Studios a lansat la început de an un clip de prezentare cu +35 de motive pentru care româncele ar trebui să își înceapă aici cariera în videochat. Premiera clipului a avut loc pe 3 ianuarie 2020, obținând peste 15,700 de vizualizări până la această oră.

Best Studios, +35 de motive care îl fac trendsetter în industria de videochat!

Anul 2020 a început în forță pentru Best Studios și, ca un adevărat lider de opinie în videochatul românesc, studioul nu s-a odihnit deloc la capitolul evoluție. Printre rezoluțiile setate de Managerii Best pentru acest an se numără și extinderea echipelor de modele, dar și creșterea numărului de studiouri Best în alte locații de lux din centrul capitalei, după exemplul celor existente, deja, în locații selecte cunoscute de lumea bună.

La inițiativa managementului, pus la curent cu tot ce mișcă în industria de videochat, după un an plin de festivaluri și evenimente cu premieri și trofee dintre cele mai râvnite, Best face o mișcare virală și lansează un videoclip în care reunește peste 35 de motive pentru care modelele ar trebui să își înceapă aici cariera. Clipul a fost distribut și în Social Media, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Impactul a fost foarte mare și pe YouTube, clipul fiind vizualizat de peste 15,700 de ori de la lansare.

 

1 minut și +35 de motive pentru care să alegi Best Studios București!

“Less is more” pare să fie deviza studioului Best din București și pentru anul 2020. Simplu, dar convingător, clipul prezintă extrem de eficient motivele pentru care Best ar trebui să fie prima opțiune de lansare a româncelor în videochat. Clipul fără perdea, 100% transparent și extrem de convingător când vine vorba de beneficii și facilități de TOP a devenit viral în primele ore de la lansare, conținând insight-uri importante, făcute publice în exclusivitate!

De ce să te lansezi în videochat la Best Studios în 2020?

Best Studios “schimbă foaia” și pune capăt clișeelor legate de videochat. În exclusivitate, clipul de un minut sintetizează succesul pe care studioul l-a obținut de-a lungul anilor prin premii, trofee și recunoaștere internațională. Deși veniturile consistente din videochat deschid lista celor +35 de motive pentru care să alegi Best Studios, acestea sunt urmate de altele cu un impact la fel de puternic, precum:

 • Beneficii de TOP (coafor & schimbare de look, management de model, stilist vestimentar);

 • Colaborarea cu un studio LiveJasmin Certified, Gold Member;

 • Ținute de lux 100% GRATUITE create de designeri;

 • Investiții în dezvoltarea personală a modelelor;

 • Recunoaștere internațională (premii, trofee);

 • Staff de 95 de membri pus la dispozitia ta;

 • BEST trainers (premiați internațional);

 • Trafic GARANTAT;

 • Ședinte foto luxury;

 • Cadouri aniversare;

 • Operații estetice;

 • Bonusuri.

Deși motivația fiecărui model poate fi subiectivă, cu siguranță că cel puțin o parte din cele +35 de motive pentru care ar trebui să aleagă Best Studios la început de carieră, dacă nu chiar toate, reprezintă o oglindă pentru interesele tinerelor.

În exclusivitate pentru 2020, Best prezintă 100% transparent beneficiile de care aspirantele la o carieră de succes și un job plătit cu mii de dolari se pot bucura încă din perioada de training (Detalii aici: https://beststudios.ro/angajari-videochat.html) .

Maniera modernă în care studioul a decis să facă publice aceste beneficii s-a dovedit extrem de eficientă, clipul devenind viral din primele ore de la lansarea în online. Și nu se oprește aici! Anul e abia la început, așa că trainerii se pregătesc să educe noua generație de modele Best cu aspirații, obiective și visuri mai mult decât îndrăznețe!

Dați play clipului și aflați cum puteți încasa mii de dolari și beneficia de operații estetice la clinici de lux din București! Un minut, +35 de motive pentru care nu veți regreta că ați ales BEST STUDIOS!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate