Premieră absolută la Survivor România 2021! Legătura ciudată dintre Consiliul de Eliminare pentru Faimoși și topul eficienței

Consiliul de Eliminare de la Survivor România 2021 a marcat o premieră absolută atunci când vine vorba de echipa Faimoșilor, nominalizările făcute fiind, la modul serios, cel puțin ciudate din punct de vedere statistic.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Cu Jador nominalizat de echipa Faimoșilor după ce chiar s-a oferit voluntar, bazându-se probabil pe susținerea publicului de acasă, la Faimoși cea de doua nominalizare a fost una făcută de Zanni, devenit favoritul publicului.

Citeste si: Andreea Antonescu, mesaj incredibil pentru Faimoasa Elena Marin! Ce îi transmite fostei colege

Și, chiar dacă Zanni a încercat să sugereze că a votat-o pe Elena Marin din raționamente strategice, susținând că se bazează pe faptul că Faimoasa va strânge suficiente voturi pentru a scăpa de eliminare, situația provocată de alegerea făcută de el marchează o premieră. Mai exact, favoritul publicului și primul dintre băieți în topul eficienței pe traseele de la Survivor România 2021 o nominalizează pe cea mai bună concurentă din reality-show-ul fenomen, pe Elena Marin, iar cea de-a treia persoană propusă pentru eliminare, adică Jador, este chiar al treilea concurent în clasamentul celor care au adus puncte.

Zanni
Zanni a nominalizat-o pe Elena Marin

Citeste si: Mellina este eliminată din competiția Survivor România. Războinica, șocată de decizia publicului „Tremur toată!”

Astfel, conform statisticilor întocmite de site-ul specializat pe această temă, la Survivor România 2021, din echipa Faimoșilor, podiumul eficienței este compus din Zanni - cu 60,6%-, urmat de Jador – cu 59,7%, dar mult mai puține meciuri – și de Elena Marin – cu 59,2% la un număr apropiat de participări pe trasele din Republica Dominicană.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

 

 

Mellina, cea mai eficientă de la Războinici, a fost eliminată

Și, dacă tot vorbim de premiere la Survivor România 2021, eliminarea Războinicei Mellina este, strategic cel puțin, o adevărată binecuvântare pentru Faimoși. Nu de altceva, dar, de-a lungul competiției, Mellina a fost cea mai eficientă din echipa Războinicilor, ea fiind întrecută în top abia săptămâna trecută, de Andrei Dascălu, pe fondul unei vizibile căderi psihice a Furnicuței.

Altfel, Mellina ocupă un loc fruntaș în clasament și are o eficiență de 58,1%, câștigând 61 de meciuri din 105 intrări pe traseele de la Survivor România 2021.

Mellina
Mellina a fost eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Jador, reacție incredibilă la Survivor România după ce Raluca Dumitru și Irisha au intrat în competiție. „Băieții sunt în călduri. Venirea lor...”

Cum a motivat Zanni nominalizarea Faimoasei Elena Marin?

 

”Am luat în calcul câteva variante asumate de noi ca echipă, am vorbit ce am vota. Eu le-am spus că pentru echipa noastră e bine să votăm strategic, social nu mai votăm de mult. Să îi protejăm pe cei care își rup picioarele pe traseu și să îi dăm afară pe ăia care sunt mai susținuți de cei de acasă.

Zanni certa
Zanni se cearta dinc e inc e mai des cu Elena Marin si Jador

Să lăsăm votul ăsta pe spatele cuiva care l-ar putea duce, nu cineva care ar cădea. Era mai ușor dacă era Moroșanu, care s-a accidentat. Am ajuns la un singur rezultat, o să votez pe cineva care a fost favorit în echipa noastră. Nominalizarea mea e Elena”, a declarat Zanni, în Consiliul de Eliminare de duminică seara, de la Survivor România 2021, moment în care Elena Marin și-a reținut cu greu lacrimile..

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România. Zanni, niciun punct pentru echipa roșie. Elena Marin a strălucit pe traseu. „Să plece cineva de la Războinici!”

Zanni se răzbună pe Elena Marin pentru eliminarea Anei Porgras de la Survivor România. „Ai vrut să fii ultima fată de aici. Du-te și împușcă-te!”

Jador, gata să renunțe la competiția Survivor Romania 2021. „Mă doare rău! N-o să mai intru!”

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies