Premieră la Cluj-Napoca: Concert Lenny Kravitz pe 6 mai 2019

Pe 6 mai, Kanal D si WOWbiz.ro asigura perimetrul de distractie cu Lenny Kravitz, live la Cluj Napoca!

Autor: C.L.

In articol:

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă experiență de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration.

Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration, care va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineînțeles, România.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie 2018, Raise Vibration.

Cel de-al 11-lea album al artistului este alchimia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de experiență muzicală, Raise Vibration vine ca un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel marca Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care

se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Despre Lenny Kravitz

Considerat unul dintre cei mai proeminenți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală.

Scriitor, producător, vocalist și virtuos al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani la rând, deținând și recordul pentru categorie. Pe lângă cele 10 albume ale sale, vândute în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” și „The Butler”.

Bilete sunt disponibile online pe  lennykravitz.emagic.ro  , la mai multe categorii de preț, între 275 lei și 545 lei, în funcție de locul în sală. Pentru categoria Teren/ Standing, cu loc în picioare, biletele costă 350 de lei, iar pentru cele cu loc în tribune prețurile sunt 275 lei, 315 lei, 385 lei, respectiv 545 lei. Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.ro, iabilet.ro și în punctele de vânzare Eventim și IaBilet.

Concertul Lenny Kravitz din 6 mai 2019 de la Cluj-Napoca este organizat de Emagic Live și Live Nation.

Parteneri media: RockFM, KanalD, Adevărul, Dilema Veche, Zile și Nopți, Sunete, Infomusic, iConcert.ro, BestMusic, Metalhead, Agerpres, Alist Magazine, Woman, Life.ro, Cluju.ro, ClujLive, Wowbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies