Premierul britanic Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a fost internat în spital!

Premierul britanic Boris Johnson, infectat cu coronavirus a fost internat în spital după ce simptomele au persistat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

”La recomandarea medicilor săi, premierul a fost internat în spital pentru analize”, se arată într-un comunicat emis de la biroul său din Downing Street.

Potrivit comunicatului, aceasta este o măsură de precauţie, pentru că simptomele de coronavirus ale premierului persistă la 10 zile de la diagnosticarea sa. 

”Premierul mulţumeşte personalului medical pentru efortul său incredibile şi cere populaţiei să respecte recomandările Guvernului de a sta în casă, să protejeze sistemul naţional de sănătate şi să salveze vieţi”, se arată în finalul documentului.

Boris Johnson a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu 10 zile şi vineri a anunţat că îşi prelungeşte carantina până când nu va mai prezenta simptome.

Citeste si: Soția unui medic celebru, declarație sfâșietoare după ce bărbatul i-a fost testat de coronavirus! ”Mi se rupe inima”

Citeste si: Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați spre eliminare la Survivor România: „Am fost priviți ca pe niște ținte”

Citeste si: Fiul Nicoletei Guță crede că oamenii nu sunt infectați cu coronavirus și că în locul lor, pe tărgile din spitale, sunt puse manechine de plastic: „Ce vedem aici? Manipularea este la ea acasă”

Logodnica lui Boris Johnson are simptome de coronavirus 

Logodnica lui Boris Johnson, Carrie Symonds, care este însărcinată, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că a avut principalele simptome de coronavirus şi că acum, după şapte zile de odihnă, se simte mai bine.

“Am petrecut ultima săpămână în pat, cu principalele simptome de coronavirus. Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi mă refac”, a notat Symonds.

Potrivit The Guardian, Carrie Symonds s-a autoizolat de când Johnson a fost testat pozitiv. Premierul a rămas în izolare la reşedinţa din Downing Street, în timp ce Symonds, care în mod normal locuieşte împreună cu Johnson, a postat o fotografie cu ea în autoizolare la Camberwell împreună cu Dilyn, câinele său.

sursa foto: Instagram 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate