Premierul Ludovic Orban anunță închiderea școlilor, pentru a pregăti secțiile de votare

Premierul Ludovic Orban anunţă că mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregătirea secţiilor de votare şi dezinfectarea ulterioară a claselor

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Premierul Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban anunţă că, timp de mai multe zile, cursurile se vor desfăşura online pentru a permite pregătirea secţiilor de votare şi dezinfectarea ulterioară a claselor. Numărul de zile nu a fost încă decis, dar va fi stabilit prin ordin al ministrului Educaţiei.


In articol:

Premierul Ludovic Orban a anunţat vineri seară, că pentru mai multe zile, cursurile se vor desfăşura din nou online, având în vedere organizarea alegerilor locale ce vor avea loc duminica viitoare.

”Cu siguranţă vor exista zile în care se vor desfăşura cursurile online, se vor suspenda cursurile şi se vor desfăşura online, pentru că avem nevoie de cel puţin o zi pentru a pregăti localurile secţiilor de votare, în condiţiile în care multe locații sunt în şcoli. De asemenea, vom avea nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor care au fost secţii de votare pentru reprimirea copiilor”, a afirmat premierul Ludovic Orban, vineri seară, citat de news.ro.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: VIDEO| Noua cale ferata care va uni Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, proiect din care a facut parte si RNT

Citeste si: Câți bani câștigă, de fapt, poștașii din România. Salariile includ bonuri de masă și sporuri

Citeste si: Elevii de clasa a treia din Balș și-au impresionat profesorii! Cum au descris toamna în compuneri: „Fără îmbrăţişări, fără atingeri, fără nimic...”

Decizia finală se va lua după consultarea tuturor factorilor implicaţi

”Când vom stabili exact nunărul zilelor în care cursurile se vor desfăşura online vom anunţa public şi, cel mai probabil, va fi decis printr-un ordin al ministrului Educaţiei”, a continuat premierul.

Alegerile locale vor avea loc duminica viitoare, urmănd a fi organizate peste 18.000 de secţii de votare, cele mai multe în unităţi de învăţământ. 

Urmatorul articol
Citește și:

Ce profesie are la bază Ștefan Mandachi, patronul restaurantelor Spartan

Împăcarea momentului: Bianca Comănici și Alex Bobicioiu, împreună în platoul WOWbiz!

Cel mai periculos condiment din bucătăria ta! Îl folosești în fiecare mâncare. Cum îți afectează organismul

Neti Sandu a tras linie. Ce se va întâmpla de fapt cu România în 2021

Puterea dragostei 19 septembrie. George a încercat să o sărute pe Mădălina! Mona a izbucnit în lacrimi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies