Premierul Ludovic Orban, pentru prima dată în public, alături de nevastă! Cum arata soția premierului? FOTO

Ludovic Orban a participat la un eveniment monden în calitate de premier și a fost, pentru prima data, însoțit de soție.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ludovic Orban a participat, serile trecute, la un eveniment la Ateneul Român. Iar pentru prima dată de când este premier, politicianul a venit însoțit de nevastă, Mihaela Orban.

Ludovic Orban a fost invitat de Casa Regală la Ateneul Român la concertul de gală pentru sărbătorirea a 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară. În imaginile publicate chiar de Casa Regală pe paginile de socializare se observă și soția lui Ludovic Orban (in medalion).

fara descriere

Mihaela Orban este o apariție rară în public alături de soțul său, existând doar câteva imagini cu aceasta. Despre soția lui Ludovic Orban, Mihaela Orban, se știu puține, cele mai multe informații despre aceasta fiind date de premier prin intermediul declarației sale de avere.

Citeste si: Alocații 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile copiilor

Citeste si: Calendar școlar 2020-2021. Se cere schimbarea structurii anului școlar

Astfel, conform declarațiilor de avere mai vechi ale actualului premier, Mihaela Orban este psiholog, psihoterapeut şi a fost directoarea unei grădiniţe private din Capitală și consilier pentru o fundaţie care educă adolescenţii şi copiii din România. Însă, în cea mai recentă declarație, de la finalul anului trecut, în dreptul numelui soției sale, Ludovic Orban nu a trecut nici un venit.

fara descriere

Mai mult, nici pe paginile sale de socializare, Ludovic Orban nu a pus prea multe poze cu familia sa -singurul care apare în imaginile casnice ale premierului este câinele familiei.

Vezi pe stirilekanald.ro unde locuieste premierul Ludovic Orban

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate