Preot din Iaşi, prins cu amanta în post! Soţia a chemat pompierii să spargă uşa

Preoteasa înşelată vrea să-şi lase fostul soţ fără parohie.

Autor: M. B.
 
Preotul Flavian Duduman, paroh la Cilibiu, comuna Golăieşti este acuzat de soţia lui că ar fi înşelat-o cu învăţătoarea din sat. Se pare că femeia i-a găsit împreună pe cei doi îndrăgostiţi chiar în apartamentul familiei, după ce a sunat la pompieri pentru că nu putea deschide uşa care era încuiată din interior de slujitorul Domnului, relatează Ziarul de Iaşi. 
 
Preotul şi preoteasa au semnat deja actele de divorţ, dar femeia este decisă să se răzbune.
Ea a făcut o sesizare şi către Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. 
 
„Este o investi­gaţie în curs de desfăşurare, miercuri de la ora 10.00 îl avem pe părintele chemat la noi, la mitropolie, pentru o primă discuţie. Îl vom informa despre plângerea făcută de soţia sa, îi vom prezenta şi ceea ce ştim noi, abordăm şi problema divorţului, demarăm efectiv o anchetă. Atâta timp cât nu e vorba de un adulter demonstrat, dacă divorţul este pronunţat din culpa ambelor părţi, teoretic, da, este foarte pasibil de depunere din treaptă, dar asta se face în urma unei analize foarte atente. Am înţeles de la doamna că au fost la un notar, dar vreau să aflu şi părerea preotului miercuri“, a declarat pr. Dumitru Boboc, inspector eparhial bisericesc de la Corpul de inspecţie bisericească al Arhiepiscopiei Iaşilor.
 
SURSA FOTO: Tudorel Rusu, Doxologia (doxologia.ro)
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur de 6.2 grade! Specialiştii sunt în alertă

Artist român, dărâmat de moartea Ancăi Pop: „Te iubesc din adâncul sufletului!” Nimeni nu ştia cât de apropiaţi erau

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Rusalii 2023. Superstiții pentru marea sărbătoare din luna iunie! Ce nu au voie să facă creștinii ortodocși?

„Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

„Ascult muzica noastră și plâng la volan”. Cristina Ciobănașu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies