Preot înjunghiat în biserică, în timpul slujbei! Suspectul este un român

Un preot a fost înjunghiat în timpul slujbei, în fața a zeci de credincioși. Oamenii au asistat îngroziți la întreaga scenă. Cine este vinovatul acestei fapte îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Faptă înfiorătoare într-o biserică catolică. Un preot a fost înjunghiat chiar în fața credincioșilor sosiți să asiste la slujbă, iar suspect ar fi un român.

Incidentul deosebit de grav a fost transmis live la TV, la cea mai mare biserică din Canada, potrivit agenției AFP.

Potrivit martorilor, un tânăr îmbrăcat în blugi, hanorac și o șapcă albă s-a apropiat de preotul Claude Grou de la Oratoriul St. Joseph din Montreal, în faţa a 60 de enoriaşi îngroziţi. El a început să îl urmărească pe preotul în vârstă de 77 de ani în jurul altarului, apoi, după ce preotul cade la podea, tânărul a început să îl înjunghie.

Citeste si: Adevărul ȘOCANT despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea! Dezvăluiri care aruncă în aer tot ce se știa despre căsătoria lor pe o plajă din Malibu EXCLUSIV

Citeste si: O adolescentă din Iași a ajuns la spital într-o stare extrem de gravă, din cauza unei diete banale pe care o ținea de când avea 10 ani. Ce au descoperit medicii după patru ani: "Este o afecţiune mai rea chiar şi decât leucemia!"

Citeste si: Așa arată mormântul lui George Stanca la 6 săptămâni de la decesul poetului! FOTO

Citeste si: Așa arată mormântul lui George Stanca la 6 săptămâni de la decesul poetului! FOTO

Preotul care se pregătea să citească din Evanghelie a scăpat cu răni ușoare. Mai mult decât atât, acesta a reușit să se ridice singur, în timp ce atacatorul său a luat-o la fugă. Din fericire, trei bărbați au reușit să îl imobilizeze pe bărbat, iar preotul a fost ajutat să iasă din starea de șoc. Acesta a fost transportat de urgență la spital, iar starea acestuia este stabilă.

Din primele cercetări, suspectul, în vârstă de 26 de ani, este român. Potrivit publicaţiei Journal de Montreal, numele său este Vlad Cristian Eremia, un bărbat de origine română din Montreal.

Bărbatul ar fi un cunoscut al Poliției

Poliţia nu a dezvăluit motivul atacului, dar purtătoarea de cuvânt Caroline Chevrefils a declarat pentru AFP că bărbatul „este cunoscut poliţiei.” „Acesta este un atac izolat, nu există nimic care să-l lege de terorism,” a mai adăugat ea.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: