Preotul care se ocupă de mormântul Elodiei e om bun la toate! Părintele Andrei Postu are 37 de ani și lucrează cu muncitorii

Familia i-a făcut un mormânt simbolic Elodiei Ghinescu, avocata declarată moartă pe 7 februarie 2012, după ce dispăruse de acasă în 2007.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă pe 7 februarie 2012, după ce dispăruse de acasă în august 2007, principalul suspect, soțul Cristian Cioacă, fiind condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea consoartei, deși cadavrul nu a fost găsit până acum. În satul argeșean Cândești, localitatea natală a familiei Ghinescu, mama și fratele avocatei i-au făcut acesteia un mormânt simbolic, lipind fotografia Elodiei pe mormântul bunicilor ei.

Citeste si: În sfârșit, o veste bună pentru familia Elodiei Ghinescu! Transformată în pensiune, casa natală a avocatei dispărute a intrat în atenția autorităților FOTO

Citeste si: Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia! Victima monstrului din Caracal a studiat la o şcoală de lângă Napoli înainte să revină în România!

De locul de veci al Elodiei, vizitat des de turiști, se ocupă și preotul parohiei Cândești, Andrei Postu. În vârstă de doar 37 de ani, părintele este foarte apreciat în comunitate, pentru că lucrează cot la cot cu muncitorii la diverse lucrări făcute în incinta cimitirului, implicându-se chiar și în renovarea acoperișului bisericii.

fara descriere

fara descriere

fara descriere
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate