Prepara-ti aceste creme si siropuri naturale pentru cafeaua ta!

Iti place cafeaua sau cunosti o persoana apropiata careia ii place? Acesta este sezonul pentru cele mai extravagante optiuni, iar bautura ta fierbinte preferata nu este o exceptie.

Distribuie pe:

Autor:

 

In cazul in care dispui de un aragaz, de o lingurita si de un tel, cele mai extravagante arome pot fi ale tale si la o fractiune din pretul pe care l-ai plati pe versiunile cumparate din magazine.
Urmatoarele alegeri iti pot sari in orice moment in ajutor. Acestea se vor amesteca intr-o baza formata dintr-o cana si jumatate de lapte si o cana si jumatate de smantana (cu un continut redus de grasime). In cazul in care urmezi un stil de viata vegan sau vegetarial, alternativele produselor lactate functioneaza la fel de bine.
Adauga aromele in amestecul format din lapte si din smantana si amesteca compozitia in timp ce este pusa pe aragaz la foc foarte mic. Amesteca continuu pana in momentul in care compozitia este aproape de punctul de fierbere. Nu o aduce pana in punctul de fierbere, deoarece compozitia se va inchega. Apoi, cand este indeajuns de fierbinte, vasul se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se pastreaza in frigider.
Alege-ti aroma preferata:
1. Moca Java – 2 linguri de cacao pudra organic, 4 linguri de zahar brun sau de zahar muscovado;
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

In cazul in care dispui de un aragaz, de o lingurita si de un tel, cele mai extravagante arome pot fi ale tale si la o fractiune din pretul pe care l-ai plati pe versiunile cumparate din magazine.

Urmatoarele alegeri iti pot sari in orice moment in ajutor. Acestea se vor amesteca intr-o baza formata dintr-o cana si jumatate de lapte si o cana si jumatate de smantana (cu un continut redus de grasime). In cazul in care urmezi un stil de viata vegan sau vegetarial, alternativele produselor lactate functioneaza la fel de bine.

Adauga aromele in amestecul format din lapte si din smantana si amesteca compozitia in timp ce este pusa pe aragaz la foc foarte mic. Amesteca continuu pana in momentul in care compozitia este aproape de punctul de fierbere. Nu o aduce pana in punctul de fierbere, deoarece compozitia se va inchega. Apoi, cand este indeajuns de fierbinte, vasul se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se pastreaza in frigider.

Alege-ti aroma preferata:

1. Moca Java
– 2 linguri de cacao pudra organic, 4 linguri de zahar brun sau de zahar muscovado;

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate