Presa europeana e la picioarele lui Klaus Iohannis!

Toata presa europeana aloca spatii largi victoriei surprinzatoare a lui Klaus Iohannis.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Site-ul paginaeuropeana.ro a facut o revista a presei europene, care consemneaza in materiale ample succesul incredibil al lui Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei. "Denigrat de adversari din cauza originilor germane, Klaus Iohannis, care a creat surpriză câştigând scrutinul prezidenţial din România, a reuşit să convingă electoratul pledând pentru o Românie “normală”, liberă de corupţie”, notează Agenţia France-Presse într-un material cu titlul „Klaus Iohannis, parcursul atipic al “germanului de Transilvania” devenit preşedinte”.fara descriere"Victor Ponta îşi recunoaşte înfrângerea în cursa prezidenţială”, titrează agenţia Reuters: „Premierul Victor Ponta a admis o înfrângere şocantă în scrutinul prezidenţial din România, după ce sondajele la ieşirea de la urne au arătat că adversarul său de centru-dreapta Klaus Iohannis are o revenire surprinzătoare”, continuă jurnaliştii de la Reuters.

Mii de oameni au ieşit pe străzi la Bucureşti pentru a celebra, după ce premierul Ponta şi-a recunoscut înfrângerea în faţa primarului de etnie germană al Sibiului, într-un scrutin prezidenţial foarte strâns. Premierul Victor Ponta era favorit, dar era urmat îndeaproape de Klaus Iohannis, primarul Sibiului care promite combaterea corupţiei”, scrie Associated Press.

"Premierul Victor Ponta si-a recunoscut infrangerea in turul doi al alegerilor prezidentiale din Romania”, anunta si agentia rusa ITAR-TASS.

sursa: paginaeuropeana.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate